Kantine - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Kantine

Ons clubgebouw is voor de vereniging KFC een bijzonder belangrijke schakel. Allereerst is het een ontmoetingsplaats voor leden, ouders en toeschouwers. Tevens is het een belangrijke locatie voor de Penningmeester, zoals u ongetwijfeld weet komen de inkomsten ten goede aan de vereniging. Als lid betaal je contributie, doch dit is niet meer toereikend genoeg om een club te laten voortbestaan. Als commissie laten we niets aan het toeval over en proberen met de te kleine groep mensen, die u dagelijks voorzien van uw natje en een droogje, het steeds beter te doen: een optimaal rendement zien te behalen zonder onze prijzen drastisch te verhogen. Een heuglijk feit is dat de vereniging maar blijft groeien, alleen de vrijwilligers groeien namelijk niet mee.

KFC beschikt over een gezellig clubgebouw, goed geoutilleerd, het ontbreekt ons en u aan niets. Wij zijn druk bezig om hier en daar veranderingen door te voeren. Wij kunnen en willen overal voor zorgen, maar het zoeken naar vrijwilligers om eens in de 4 weken ook een bardienst te draaien lukt niet, en dat is jammer.

Via dit medium doen wij nogmaals een dringende oproep om de groep barmedewerkers van dit moment wat te ontlasten. Geef u op! Als u lid wordt van dit gilde, beloven wij dat een ieder inspraak krijgt in het reilen en zeilen van ons clubgebouw.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Overzicht kantine commissie

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!