Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Weer lekker trainen!

17 januari 20:00  Met de nieuwe versoepelingen rondom Corona die vrijdag 14 januari bekend zijn gemaakt, mag er vanaf 15 januari weer volop gevoetbald worden bij KFC. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, want er zijn geen restricties rondom tijdstippen dat je je activiteit moet beëindigen. Waar we nog wel op moeten wachten, is het spelen van competitiewedstrijden. Dat geeft iedereen mooi de tijd om op tijd fit te zijn voor de eerste wedstrijd!meer »

64x gelezen

Sparen voor KFC met VOMAR Voordeelmarkten

8 januari 9:15  Sinds enige weken is er een VOMAR Voordeelmarkt in het Winkelcentrum Westerkoog. Spek eenvoudig en geheel kosteloos onze KFC clubkas door boodschappen te doen bij de Vomar. Dit kan nu heel eenvoudig met de actie Club is Koning. Download de Vomar-app en maak hierin eerst een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Een kaart ophalen bij de kassa is trouwens ook mogelijk.meer »

155x gelezen

SponsorCommissie KFC uitgebreid

3 januari 21:45  Ondanks de pandemie en mede dankzij de trouwe support van onze sponsoren staat KFC er momenteel goed voor. De Groote Koogsche staat zeker niet stil en blijft volop in beweging. De SponsorCommissie KFC heeft sinds enige tijd wederom een complete bezetting en is daarmee weer volledig operationeel.meer »

274x gelezen

KFC bedankt sponsors

31 december 10:15  De sponsorcommissie is afgelopen dagen langs de hoofdsponsoren en teamsponsoren gegaan om hen te bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. Een flesje bubbels van sponsor VINIDIRISA en met een ingelijst eigen KFC wedstrijdshirt.meer »

257x gelezen

PRETTIGE FEESTDAGEN & GELUKKIG NIEUWJAAR

23 december 23:00  Namens het bestuur wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar. Sportieve groet, Hoofdbestuur KFC1910meer »

377x gelezen

Afscheid Erelid Leen Tijsterman

16 december 19:45  Op maandag 20 december is het mogelijk om op het KFC sportcomplex een laatste eer te bewijzen en afscheid te nemen van Leen Tijsterman. Dit zal buiten plaatsvinden. Wij vragen iedereen om de COVID maatregelen in acht te nemen - 9:30 uur aanwezig bij KFC - Rouwauto verwacht 10:00 De plechtigheid zal om 14:30 uur via een livestream te volgen zijn. Ga hiervoor naar het internetadres: www.uitvaartverzorgingdevries.nl/online-herinneren Hier kunt u ook het online condoleanceregister tekenen. Hoofdbestuur KFC 1910meer »

629x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!