⚽️🔴🔵 Wedstrijdbalsponsor Royal DuyvisWiener B.V. ⚽️ - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

⚽️🔴🔵 Wedstrijdbalsponsor Royal DuyvisWiener B.V. ⚽️

31 maart 2023 15:15


Twee thuiswedstrijden achter elkaar, dat komt deze competitie slechts 1x voor en wel afgelopen en komend weekend. Het vlaggenschip van onze vereniging: KFC heren 1, is nu Zondag weer te bewonderen op ons Sportpark “de Koog”.

Zij spelen hun 20e competitiewedstrijd zondag 2 April 2023 thuis om 14.00 uur tegen FC Enkhuizen.

KFC – FC Enkhuizen

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is beschikbaar gesteld door één van onze nieuwe Hoofdsponsors:

Royal Duyvis Wiener, opgericht in 1885 en met haar hoofdkantoor bij ons in Koog aan de Zaan, is één van 's werelds toonaangevende fabrikanten binnen de wereldwijde cacao-, chocolade- en noten- en zaden verwerkende industrie.
Royal Duyvis Wiener levert industriële oplossingen aan de grootste bedrijven op de markt en levert ultra moderne apparatuur en expertise om het volledige productieproces van boon tot reep te vergemakkelijken. Zij helpen hun klanten om productiekosten te verlagen, energie te besparen en stilstand te minimaliseren voor maximale efficiëntie.

DuyvisWiener heeft het team KFC JO 17-1 aan het begin van dit seizoen geadopteerd en van nieuwe (trainings-)kleding en sporttassen voorzien, waar ze nu elke week fier in schitteren.

We zijn Royal Duyvis Wiener in het algemeen en dhr. Theo Pouw en mevr. Leah Barsema in het bijzonder, zeer erkentelijk voor deze sponsoring. Super bedankt namens heel KFC voor het vertrouwen en deze support! 

Mannen van KFC 1, het is de derde wedstrijd van Periode 3 en wat zou het mooi zijn als we daar voor de hoogst mogelijk klassering gaan!
Veel succes met deze wedstrijdbal!
CM_Photogrid_1680268795454.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!