KFC 1910 sluit samenwerking met VINIDIRISA! - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC 1910 sluit samenwerking met VINIDIRISA!

23 augustus 2021 10:45


KFC staat al jaren bekend om een van de beste jeugdopleidingen van Nederland te hebben. Maar KFC staat ook bekend om de gezelligheid, sfeer en waar iedereen welkom is.
Niet voor niets is onze geuzennaam “De Groote Koogsche”. In alles wat wij doen als club proberen we dit na te streven.

Ook onze evenementen en feesten zijn berucht. En wat hoort bij een goed feest? Een goede witte, rosé of rode wijn. 

Daarom kunnen we met trots melden dat KFC een samenwerking heeft gesloten met VINIDIRISA en u aankomend seizoen een heerlijk wijntje kunnen bieden in de kantine. 
VINIDIRISA is een bedrijf dat zich bezighoudt met de import en verkoop van kwaliteitswijnen uit Italië en met Cellar Selection ook uit Spanje.

Eigenaar Rik Timmer:
''Ik kom uit een echte KFC familie en heb zelf ook bij KFC gevoetbald, maar mijn passie ligt toch meer bij de wijnwereld. In 2017 ben ik voor mijzelf begonnen. 
Ons doel is om goede, lekkere en smaakvolle wijnen aan te bieden voor de horeca en particulieren. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij voorzien een ieder daarom graag van wijnadvies in onze wijnwinkel, online of op een van onze vele wijnproeverijen. Ik ben erg trots op deze samenwerking en vind het leuk dat we op deze manier iets voor elkaar kunnen betekenen. ''

Meer weten over VINIDIRISA kijk op: https://vinidirisa.nl/

Rik.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!