Save The date 26 september: KFC - Team Mirjam - [Z]aan de Wandel - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Save The date 26 september: KFC - Team Mirjam - [Z]aan de Wandel

17 juni 2021 9:00


Beste KFC-ers en vrienden,

KFC 1910 heeft sinds 2015 een belangrijke stap gezet samen met al zijn hoofdsponsors inzake maatschappelijke betrokkenheid door het steunen van [Z]aan De Wandel.
Hier spelen Heren KFC 1 en 2 met [Z]aan de Wandel op de borst.

Stichting [Z]aan de Wandel zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek, preventie en behandeling van (borst)kanker. Sinds 2011 organiseert Stichting [Z]aan de Wandel een wandeltocht door Zaanstad en omstreken. De insteek is een laagdrempelig event voor jong en oud, geoefende wandelaars en beginners. Zo kan je kiezen uit afstanden van 5, 10 en 15 km.

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Als alles meezit wordt op 26 september de 10de editie van [Z]aan de Wandel georganiseerd. Op deze dag staan we op voor "Team Mirjam". Mirjam was altijd een zeer actief persoon als vrijwilliger van KFC die helaas in 2019 is overleden aan borstkanker. Op 26 september lopen we met zoveel mogelijk leden, vrienden, bekenden ter nagedachtenis aan Mirjam Krokké en uiteraard voor de goede doelen van [Z]aan de Wandel.

 

Zet alvast 26 september in je agenda en vertel het door!

 

Sportieve groet,

 

KFC 1910 en familie Krokké - van Veen 

TeamMirjam_Tshirt7279.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!