Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

De jeugd voetbalt weer door de KFC Onderbouw Cup!

9 maart 2021 11:45


Kooger Sportpark – We zijn allemaal klaar met Corona en op de voetbalvelden ontbreekt het nog steeds aan bespelers. Er mag wel iets maar toch, het blijft behelpen, we moeten nog even volhouden. Dat we bij KFC sowieso niet stilzitten ondanks de beperkingen is wel bekend. En ook nu was er enkele weken voorbereiding en organisatie gaande op de achtergrond voor een groot toernooi. Waarom? Omdat we niet meer kijken naar wat niet mag maar juist kijken naar wat wel mag. En daar worden we allemaal een stuk vrolijker van!!

Afgelopen zaterdag 6 maart was het dan zover. De eerste wedstrijden van de KFC 1910 Onderbouw Cup 2021 zijn gespeeld. Na een flinke voorbereiding door alle trainers bij de onderbouw, recreatie én prestatie, stond het onderlinge toernooi als een huis. De weerverwachtingen hielpen mee en het allerbelangrijkste misschien wel; iedereen hield zich aan de afspraken en regels die nodig waren om het toernooi te doen slagen. Rond de 200 jongens en meisjes hebben weer lekker gevoetbald, wedstrijden gespeeld en gestreden om e winst. Maar vooral: plezier gemaakt!

Het was goed om te zien dat er weer gevoetbald werd op een zaterdag op de velden van onze club. Onder leiding van de eigen trainers en onder toezicht van enkele Corona-Coördinatoren (dank aan de ouders die deze rol hebben willen vervullen én voor een beker limonade voor alle deelnemers zorgden na afloop) werden diverse spannende wedstrijden gespeeld.

 

De uitslagen zijn hier te vinden

Het fotoverslag van huisfotograag Peter Woud is hier te vinden 

 

Namens alle deelnemers: hartelijk dank aan alle mensen die zich hebben ingespannen om dit mogelijk te maken!! Volgende week zaterdag gaan ze weer allemaal aan de bak. De gehele maand maart wordt er gevoetbald. Let op: het sportpark is nog steeds gesloten voor ouders, opa’s, oma’s en allen die graag bij KFC komen om wedstrijden te bekijken!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!