Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC Update!

15 januari 2021 16:30


KFC-ers,

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Dat 2021 een jaar mag worden waarin we eindelijk weer terugkeren naar het voetbal dat we met z’n allen gewend zijn en waarin iedereen bovenal gezond mag blijven. Helaas gaat 2021 vooralsnog op dezelfde voet verder als waar we 2020 mee afsloten. Gisteravond kondigde het kabinet aan om de huidige lockdown met minimaal drie weken te verlengen. De coronacijfers laten een versoepeling voor de sport voorlopig niet toe. Dit besluit komt niet onverwachts, maar pijnlijk is het wel.

Als vereniging worden wij hier hard door geraakt. Het is mooi en hartverwarmend om te zien dat er allerlei initiatieven ontstaan om de club op welke manier dan ook te helpen.

Dank jullie wel daarvoor. Daarnaast willen we als bestuur ook een groot compliment maken aan de hele vereniging; onze leden, sponsoren, trainers, werkers, vriendenclub en alle vrijwilligers die hun uiterste best doen om - ondanks de lastige omstandigheden en beperkingen – zich toch blijven inzetten en activiteiten blijven organiseren. Dank hiervoor!

 

Hieruit blijkt dat we met KFC één team zijn, die voor en met elkaar het beste er van maken. Hier doen we onze geuze naam “Groote Koogsche” eer aan. Laten we met zijn allen positief blijven en onze schouders er onder blijven zetten.

 

Voetbal:

Qua voetbal gebied is het nog onbekend welk scenario haalbaar is voor het hervatten van de competities. Dus voor nu blijft het alleen bij trainen en onderling wedstrijden spelen.

 

  • Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten of onderling wedstrijden spelen zonder 1,5 meter afstand te houden.
  • Sporten vanaf 18 jaar en ouder mag met maximaal 2 personen (exclusief trainer) alleen als onderling 1,5 meter afstand te houden is.
  • Kantine, kleedkamers en douches blijven dicht.
  • Alleen trainers en spelers zijn toegestaan op het sportcomplex.

 

Link: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

 

Algemene Leden Vergadering:

Vanuit het bestuur bent u gewend dat er in november de Algemene Leden Vergadering op het programma staat. Door huidige omstandigheden en maatregelen zal deze op een nader te bepalen moment worden ingepland.

 

Activiteiten:

Naast het voetballen op het veld, vinden we het als KFC ook belangrijk om met het team plezier te hebben buiten het veld. Daarom is KFC een aantal samenwerking aangegaan waar je als team terecht kan;

 

-        Klimpark Twiske

https://kfc1910.nl/1/1964/klimpark-twiske-trotse-nieuwe-sponsor-kfc/

-        Footgolfen

https://kfc1910.nl/1/1966/footgolfen-met-kfc-korting/

 

 

Sportieve groet,

Bestuur KFC1910

voorzitters.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!