Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC Meiden – Het Eerste Graadje Vorst Toernooi

7 december 2020 9:30


Er is een reden dat KFC zoveel toppers kweekt. Wij bikkelen buiten als iedereen binnen de kerstboom opzet. Zo ook de KFC-meiden. Kerstboom? Nu even niet! Eerst het ijzige kunstgras opvreten en de tegenstander verslaan. Al was tegenstander dit keer een team uit de eigen vereniging. Altijd winst voor KFC. Op zich is dat slim bekeken.

Waar zijn we hier dan aanbeland? Op het Eerste Graadje Vorst Toernooi. Een leuk mix-toernooi waarbij de oude en jonge meiden van elkaar konden leren, veel plezier konden hebben en winnen. De naam heb ik even voor dit verslag verzonnen. Maar het paste wel bij de ochtend, waarbij voor het eerst ijs op de Zaanse sloten was te bespeuren.

Na enige gepuzzel waren er vier team samengesteld die aan elkaar gewaagd waren. Rocco had al zijn Splinter-meiden maar bij elkaar gezet. Dat was in ieder geval makkelijk coachen. Ilse, Osman en Richard namen de andere teams voor hun rekening. De opzet: elk team speelde drie wedstrijden van 15 min + een ‘schiet jij de bal in twee keer tussen de palen?’- competitie. Daarna natuurlijk de finalewedstrijd en de troostfinale.

Conditioneel moesten sommige meiden er echt weer even tegenaan. Corona raakt ook de jeugd natuurlijk. Maar het fanatisme is onaangetast. Ouderwets gemopper bij gemiste ballen, aanmoedigend geschreeuw bij een goede pass en natuurlijk luid gejuich bij een doelpunt. Ook ging op veel velden het balletje lekker rond. In de rust werd Ice tea geschonken. Toepasselijker kon het niet.

Team 2 ging er uiteindelijk met de winst vandoor. Maar groot applaus voor iedereen. Ik geef het je te doen; ballen in de kou. Snel naar huis dan maar. De kerstboom opzetten?

kfcmeiden.jpg

kfcmeiden1.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!