CITYPLOTTER TROTSE NIEUWE SPONSOR KFC JO13-3 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

CITYPLOTTER TROTSE NIEUWE SPONSOR KFC JO13-3

9 november 2020 16:30


Joke en Marc de eigenaren van Cityplotter zijn de trotse sponsor geworden bij KFC van het team JO13-3. KFC vindt het fantastisch dat Cityplotter in deze tijd toch de club steunt en het team JO13-3 onder hun vleugels neemt!

Joke en Marc zijn enthousiast, creatief en hebben de passie om dit over te brengen op andere mensen. Cityplotter is al jaren erkend dealer van SILHOUETTE, BROTHER SCANNCUT en CRICUTmachines/producten en A Merk Folies en Hittepersen en heel veel onbedrukte producten. De mensen krijgen in de winkel naast advies ook inspiratie en creatieve tips zodat ze vervolgens thuis aan de slag kunnen gaan om producten zelf te personaliseren. Bij Cityplotter kunt u terecht voor alle benodigdheden om zelf textiel te bedrukken, stickers te maken (decoratie/reclame), graveren, caketoppers of bijv. traktaties te maken, etc. Kijk zelf maar op https://cityplotter.nl/ of komt u gerust langs in de winkel in Zaandam.

Namens KFC heten we Joke en Marc met hun bedrijf Cityplotter van harte welkom bij de club en kijken wij uit naar een mooie en prettige samenwerking.

''Hohoho KFC krijgt Cityplotter cadeau! Laat nu de ballen maar rollen en voor al uw Sint en Kerst cadeaus hup naar Cityplotter hollen.''

 

logo cityplotter definitief

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!