KFC staat op en komt in actie voor team Mirjam - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC staat op en komt in actie voor team Mirjam

7 augustus 2019 13:30


Ter nagedachtenis aan Mirjam Krokké - van Veen staat KFC op voor team Mirjam. Eind 2009 werd bij haar borstkanker geconstateerd en na een operatie, bestralingen en chemo's leek het allemaal goed te zijn. Helaas bleek in oktober 2014 dat er uitzaaiingen van de borstkanker in haar lever zijn ontstaan, waardoor genezing niet meer mogelijk was. Door haar optimisme en doorzettingsvermogen heeft ze alle behandelingen goed doorstaan, maar na 4,5 jaar heeft de ziekte de overhand genomen en is Mirjam afgelopen op 1 augustus overleden.

Mirjam is altijd een zeer actief persoon geweest als vrijwilliger bij KFC. Zij hield zich bezig met het opleiden en begeleiden van onze jeugdscheidsrechters, kantine/ bestuursdiensten, Tijstermantoernooi, schoolvoetbal en nog veel meer.

Als KFC willen we alle leden oproepen om op te staan voor team Mirjam en zich massaal als team in te schrijven voor Zaan de Wandel op zondag 8 september. Hiermee willen wij als KFC haar de laatste eer bewijzen. KFC en sponsors steunen al jaren de stichting Zaan de Wandel en speelt de selectie met Zaan de Wandel op de borst.

Stichting [Z]aan de Wandel organiseert sinds 2011 jaarlijks een wandeltocht door Zaanstad en omstreken om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

 

Aanmelden voor Zaan de Wandel kan via www.zaandewandel.nl

Wanneer je je hebt aangemeld stuur je een mail naar evenementencommissie@kfc1910.nl met je naam, KFC team, aantal te lopen kilometers en maat t-shirt.

Zie www.zaandewandel-mirjam.jouwweb.nl voor de website van Team Mirjam.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!