Damesafdeling neemt prominente plaats in het hoofdbestuur - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Damesafdeling neemt prominente plaats in het hoofdbestuur

4 juni 2019 9:30


Damesvoetbal bij KFC al ruim 40 jaar een begrip in de Zaanstreek en verre omstreken.

Linda van Amerongen en Tonnie Tijsterman zijn dan ook blij dat we vanaf heden namens de damesafdeling plaats gaan nemen in het hoofdbestuur.

KFC is een warm bad wat betreft het damesvoetbal en dat is ook 1 van de redenen dat wij graag ons steentje bij dragen om het damesvoetbal nog beter op de kaart te zetten vanuit deze positie.

De damesafdeling behelst een leeftijd categorie van 9 tot 60 jaar dus er is keuze genoeg.

We hopen dat de ervaring die wij hebben opgedaan in de loop der jaren waarbij Linda een aantal jaar ons nationale team heeft vertegenwoordigd en beide meerdere nationale titels hebben vergaard, bijdraagt aan onze toch al geweldige damesafdeling.

De damesafdeling van KFC is in alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigt en wordt breed gedragen door een zeer enthousiaste en professionele begeleiding.

Ons eerste damesteam was na het behalen van een periodetitel in strijd voor promotie en wat dan opvalt is dat je aan alle kanten ziet dat het een teamprestatie is en de ondersteuning vanuit de hele vereniging aanwezig is in wat voor vorm dan ook zoals supporting kantine ondersteuning etc.

Een van onze taken zien wij dan ook om te laten zien dat prestatie leveren nooit zonder plezier in het spelletje kan gaan en dit creëer je alleen maar door als groep te functioneren zowel voor als na de wedstrijd en tijdens de training. Zo maak je elkaar sterker in alle opzichten.

Er voor elkaar zijn is een motto wat we breed dragen.

De beste manier om te ervaren dat voetballen bij KFC een goede keuze is is om een keer mee te trainen of een wedstrijd bij te wonen.

Dus voel je welkom en neem de stap naar onze prettige damesafdeling!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!