Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC, 100% Voetbal en JAKO ondertekenen 6-jarig contract!

3 mei 2018 17:00


22 april -

Voor de wedstrijd FC Volendam- Jong Ajax is in de perskamer van FC Volendam het contract getekend tussen K.F.C., 100% voetbal Zaandam en Jako. Voor de komende 6 jaar zullen deze partijen aan elkaar verbonden zijn en zal de club K.F.C. volledig verzorgd worden op kledinggebied door 100% voetbal Zaandam en Jako.

Wat een aantal maanden geleden begon met brainstormen in de huiskamer bij Reda Mahdi thuis met het bestuur, 100% voetbal en Jako, is nu werkelijkheid geworden. De hele club is in het nieuw en het originele tenue met blauwe broek is weer terug. Het zorgt voor een fantastische uitstraling.

In zeer korte tijd heeft iedereen zijn tenue gepast en zijn er foto's genomen voor het prachtige project van het voetbalplaatjesboek van De Groote Koogsche. We zien allemaal het resultaat; iedereen in het voetbalboek draagt het nieuwe tenue. Alle partijen zijn zeer trots op het resultaat en de trein K.F.C. dendert door, want niet alleen de tenues, maar ook de nieuwe teamlijn voor de club is een groot succes.

We gaan er mooie jaren van maken. Wij wensen iedereen veel plezier met de nieuwe kleding.

JAKO TEAMSPORT NV

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!