Route - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Route

KFC op Google Maps
Klik op de kaart om naar Google Maps te gaan

Adres

Kooger Football Club
Wezelstraat 9
1541 LZ
Koog aan de Zaan
Zaanstad, Noord-Holland

Vanuit richting Amsterdam

U volgt vanuit de Zeeburgertunnel de borden Zaandam en vanuit de Coentunnel de Coentunnelweg (A8). U volgt de A8 en neemt de afslag Zaandijk-West. Na de afrit slaat u rechtsaf en ter hoogte van het politiebureau (links van u) neemt u de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, slaat u weer rechtsaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

Vanuit richting Purmerend-Hoorn

U volgt de A7 tot de afslag Zaandijk. Na de afrit slaat u rechtsaf en vervolgens rijdt u steeds rechtdoor. U passeert de Zaanse Schans en de brug over de Zaan. Na de stoplichten en de spoorwegovergang, slaat u gelijk linksaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

Vanuit richting Haarlem

U neemt de Velsertunnel en volgt de borden Zaandam. U rijdt langs de zwarte Markt en verder langs het Noordzee kanaal. Bij het pont van Buitenhuizen volgt u de borden richting Zaanstad. Na de watertoren en de rotonde volgt u de borden Koog aan de Zaan/Zaandijk. Op de T-splitsing gaat u linksaf en rijdt onder de A8 door. Ter hoogte van het politiebureau (links van u) neemt u de bocht naar rechts, richting Zaanse Schans. Bij de eerste stoplichten, 100 meter voor de spoorwegovergang, slaat u weer rechtsaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

Vanuit richting Alkmaar

U volgt de A9 tot de afslag Castricum en gaat richting Krommenie. U volgt de weg door Wormerveer en in de bebouwde kom van Zaandijk gaat u bij de eerste stoplichten rechtsaf. Na de spoorwegovergang, slaat u gelijk linksaf. Nu bevindt u zich op de Wezelstraat, alwaar u de auto kunt parkeren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!