Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

4499x gelezen

Weer lekker trainen!

Gisteren, 17 januari 20:00  Met de nieuwe versoepelingen rondom Corona die vrijdag 14 januari bekend zijn gemaakt, mag er vanaf 15 januari weer volop gevoetbald worden bij KFC. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, want er zijn geen restricties rondom tijdstippen dat je je activiteit moet beëindigen. Waar we nog wel op moeten wachten, is het spelen van competitiewedstrijden. Dat geeft iedereen mooi de tijd om op tijd fit te zijn voor de eerste wedstrijd!meer »

25x gelezen

Sparen voor KFC met VOMAR Voordeelmarkten

8 januari 9:15  Sinds enige weken is er een VOMAR Voordeelmarkt in het Winkelcentrum Westerkoog. Spek eenvoudig en geheel kosteloos onze KFC clubkas door boodschappen te doen bij de Vomar. Dit kan nu heel eenvoudig met de actie Club is Koning. Download de Vomar-app en maak hierin eerst een digitale Klant-is-Koning kaart aan. Een kaart ophalen bij de kassa is trouwens ook mogelijk.meer »

140x gelezen

SponsorCommissie KFC uitgebreid

3 januari 21:45  Ondanks de pandemie en mede dankzij de trouwe support van onze sponsoren staat KFC er momenteel goed voor. De Groote Koogsche staat zeker niet stil en blijft volop in beweging. De SponsorCommissie KFC heeft sinds enige tijd wederom een complete bezetting en is daarmee weer volledig operationeel.meer »

264x gelezen

KFC bedankt sponsors

31 december 10:15  De sponsorcommissie is afgelopen dagen langs de hoofdsponsoren en teamsponsoren gegaan om hen te bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. Een flesje bubbels van sponsor VINIDIRISA en met een ingelijst eigen KFC wedstrijdshirt.meer »

252x gelezen

PRETTIGE FEESTDAGEN & GELUKKIG NIEUWJAAR

23 december 23:00  Namens het bestuur wensen wij iedereen fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar. Sportieve groet, Hoofdbestuur KFC1910meer »

371x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!