Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

--------------------------------------------------------

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

3870x gelezen

Notulen Algemene Leden Vergadering KFC 1910

30 april 11:15  Op maandag 29 maart heeft de Algemene Leden Vergadering van KFC 1910 digitaal plaatsgevonden. Helaas was het niet mogelijk met de huidige COVID-19 maatregelen deze fysiek te laten plaatsvinden en werd deze via ZOOM georganiseerd.meer »

304x gelezen

KFC zoekt ambitieuze selectie trainers voor bij de bovenbouw

21 april 10:30  Voor aankomend seizoen is KFC op zoek naar enthousiaste voetbaltrainers voor de bovenbouw op divisie niveau. KFC staat bekend om zijn bloeiende jeugdopleiding.meer »

560x gelezen

Regio Cup uitgesteld, maar KFC blijft doorgaan!

16 april 12:45  De persconferentie van dinsdag 13 april maakt duidelijk dat de Regio Cup van de KNVB vanwege de nieuwe ontwikkelingen is uitgesteld. Dit is een grote teleurstelling, waar we ons allemaal weer hadden verheugd om wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen en mensen weer te mogen ontvangen op het sportcomplex. Junioren meer »

618x gelezen

KFC1910 sluit samenwerking met VV Alkmaar

16 maart 16:30  KFC 1910 en VV Alkmaar gaan samenwerken. Beide delen dezelfde passie “voetbal” en visie “het opleiden van spelers / speelsters”. meer »

955x gelezen

In Memoriam: Ab Jansen (1927 – 2021)

9 maart 14:00  Helaas bereikte ons het trieste bericht dat Ab Jansen is overleden. Ab was een clubicoon met rood-blauw bloed en was Erelid van KFC. Iedere dag was hij bij KFC te vinden en heeft hij verschillende functies vervult. Zo was hij wedstrijdconsul, verzorgde hij de was van de kleding en zat hij in de elftalcommissie. Wat niet veel mensen wisten was dat Ab een fantastische voetballer was – 2 benig en speelde proeftijd bij AJAX met Rinus Michels. Namens KFC wensen wij de familie veel kracht en sterkte toe bij het kunnen dragen en verwerken van dit grote verlies. Hoofdbestuur KFC meer »

1174x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!