Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Bas Timmer (Hoofd Jeugdopleiding) en Jamie Snijder (Hoofd Onderbouw) verlengen contract!

1 februari 2021 13:15


Vorige week werd op de site van voetbalvaria al een tipje van de sluier opgelicht. Vandaag kunnen er bevestigen dat zowel Bas Timmer (HJO) als Jamie Snijder (Hoofd Onderbouw) hun contract zullen verlengen en wel voor twee jaar. Op deze manier waarborgt KFC de continuïteit en kwaliteit van de jeugdopleiding.

Ondanks de Corona perikelen worden er enorme stappen genomen bij de jeugdopleiding van KFC. Trainers van onderbouw recreatie teams worden vaker bijgestaan door selectie trainers en het streven is dit door te trekken naar de bovenbouw. Diverse spelers zijn ook dit seizoen uitgenodigd door BVO’s en bij alle jeugdtrainers overheerst het gevoel dat er nog heel veel talent bij KFC voetbalt dat nog ‘gevonden’ moet worden. Het valt niet te ontkennen dat Bas en Jamie hier een uitermate belangrijke rol in hebben gespeeld en dus de komende twee jaar zulken spelen. 

 

KFC is er trots op deze twee toppers voor langere tijd te hebben vastgelegd en hebben er alle vertrouwen in dat de jeugdopleiding wederom stappen zal zetten die zorgen voor een mooie toekomst en vooral veel voetbalbal plezier op de Koogse velden. 

 

Namens het bestuur van KFC, Xander Salden. 

basjamie.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!