Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Deze talenten moeten Oranje de broodnodige creativiteit brengen

Vandaag om 10:22  Het Nederlands elftal mocht in de tweede groepswedstrijd van geluk spreken dat het gelijkspeelde tegen Ecuador. Oranje kwam slechts tot twee doelpogingen, waarvan maar één schot op doel. Louis van Gaal was kritisch na afloop en gaf aan dat hij verder moet zoeken. Hij heeft een aantal interessante opties in de selectie zitten. meer »


Deze leden van de Oranje-selectie kwamen ook uit op het WK 2014

Vandaag om 7:00  De groepsfase zit er alweer bijna op voor het Nederlands elftal en de ploeg kan zich evenals in 2014 op gaan maken voor de knock-outs. In vergelijking met het laatste wereldkampioenschap waarop Oranje aanwezig was zijn drie spelers en de bondscoach opnieuw aanwezig.  meer »


Samenvatting Nederland - Ecuador 1-1 (WK 2022)

Gisteren om 19:30  Nederland heeft teleurgesteld in de tweede wedstrijd van het WK 2022. Tegen Ecuador werd het 1-1 en daarmee kwam Oranje erg goed weg. meer »


Samenvatting Wales - Iran 0-2

Gisteren om 14:30  Iran houdt de droom, om de knock-out fase van het WK 2022 in Qatar te bereiken, in leven. Na de 6-2 nederlaag tegen Engeland maandag, won de ploeg vanmiddag door twee goals diep in de extra tijd van Wales. meer »


Interview Brett Holman: "Onder Louis van Gaal kent iedereen zijn plek"

Gisteren om 12:00  Hij speelde met Australië op het WK van 2010 en 2014, werd in het shirt van AZ landskampioen in 2009, dwong een jaar eerder met NEC Europees voetbal af en speelde in de Engelse Premier League. Drie jaar geleden nam Brett Holman afscheid als voetballer en sinds vier maanden woont hij in Marbella. Vanuit de Spaanse badplaats probeert hij tussen de Spaanse taallessen door het WK in Qatar te volgen. "Australië kan zich zomaar plaatsen voor de knock-out fase. Ze hebben alles nog in eigen hand." meer »


PANNA! Toptalenten Doeboek: extra dik met tips & tricks, strips, quizzen, kleurplaten en puzzels

Gisteren om 10:00  Hij is er weer! Het nieuwe PANNA! Doeboek. Deze keer een extra dikke editie over Toptalenten! De youngstars van dit moment regeren en komen terug in de vele tips & tricks, strips, quizzen, kleurplaten en puzzels. Het Toptalenten Doeboek biedt weer gegarandeerd uren speelplezier! meer »


Meer nieuws

23 november 2022 13:58 Samenvatting Marokko - Kroati�

18 november 2022 14:20 Voorbeschouwing Senegal - Nederland

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!