Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

3994x gelezen

Steelworks Hoofdsponsor KFC 1910

Gisteren, 11 juni 10:00  Steelworks is geen onbekende van KFC 1910 en is al jaren sponsor binnen de club. Maar Pascal en Carleen van der Venne eigenaars van Steelworks breiden deze samenwerking uit en kunnen we met veel trots melden dat Steelworks voor de komende 3 jaar toetreed tot de groep hoofdsponsoren van de club. meer »

38x gelezen

Axto B.V. breidt samenwerking KFC uit

10 juni 15:45  Met heel veel plezier kunnen we melden dat Axto B.V. haar samenwerking met KFC niet alleen weer voor 3 jaar heeft verlengd, maar ook heeft uitgebreid. Naast bordsponsor is Axto B.V. ook subsponsor geworden van het "Groote Koogsche All-bouw toernooi" wat op 13 en 15 augustus zal plaatsvinden. Eric Paauwe super bedankt voor het vertrouwen en support! Meer weten over Axto B.V. kijk dan op: www.axtobv.nl meer »

50x gelezen

MarqLabs nieuwe Hoofdsponsor KFC 1910!

9 juni 9:00  Met veel trots kunnen we melden dat MarqLabs zich aansluit voor de komende 3 jaar aan de groep hoofdsponsoren van KFC 1910!meer »

125x gelezen

WAM Hoofdsponsor KFC 1910

1 juni 12:00  Met trots kunnen we melden dat De Wormerveerse Aanneming Maatschappij (WAM Groep) zich aansluit voor de komende 3 jaar bij de groep hoofdsponsors van KFC 1910.meer »

333x gelezen

Regio Cup gaat officieel niet door

1 juni 9:00  Beste leden, Wat fijn dat er weer steeds meer mogelijk is!meer »

434x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!