Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekendmaking indeling nieuwe seizoen 2017/2018

2 juni 19:30  Beste meiden, 02-06-2017 Het was zoals elk jaar weer een hele grote puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun. Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog steeds aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden. De MO9 en de MO13-2 zijn teams die nu nog niet compleet zijn. We verwachten dat er nog aanmeldingen komen in deze klasse, zodat we in het begin van het seizoen complete teams krijgen waarmee we aan de competitie kunnen deelnemen. Voor de duidelijkheid: we hebben deze teams nog niet aangemeld bij de KNVB, dus worden deze teams nog niet ingedeeld voor de competitie. Zodra de teams compleet zijn, melden we ze alsnog aan. Wel kunnen de meiden van deze teams in het nieuwe seizoen gewoon lekker trainen en met elkaar werken aan de conditie en techniek. We zijn nog druk bezig om de trainers en coaches te verdelen over de teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd. Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de coördinator Algemene Zaken van de meidenafdeling, dan gaan we dat oplossen. Dat is Jeannette Hage op 06 412 968 42. Heb je andere vragen of opmerkingen, kun je je ook tot Jeannette richten. Haar e-mailadres is kfcvrouwencaz@gmail.com We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen. Meidenafdeling KFCmeer »

4359x gelezen

THE WATCH LAB nieuwe kledingsponsor KFC Zaterdag 2

Gisteren, 20 oktober 9:45  De mannen van KFC Zaterdag 2 hebben de afgelopen week hun nieuwe wedstrijdtenue met een mooie Inloopsweater in ontvangst mogen nemen. Sponsor hiervan is The Watch Lab, waarvoor we Michael en Jasper Arbeid hartelijk bedanken.meer »

15x gelezen

EXTRA PRIJZEN GROTE CLUBACTIE!

12 oktober 13:15  De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie is vanaf september in gang gezet. Aangezien wij een enorme grote jeugdafdeling hebben, zijn de extra inkomsten voor de club zeer welkom, zeker nu! De informatie over je persoonlijke pagina en eigen QR-code heb je inmiddels in je mail ontvangen.meer »

85x gelezen

KFC Grote Club Team Actie!

30 september 13:45  Voetballen is een teamsport dus daarom komt KFC met een leuke Grote Club Actie voor het hele team. Verkoop als team samen minimaal 150 loten en verdien met je team een GRATIS patatje en drankje in de kantine. Daarnaast maak je daarnaast kans op leuke en te gekke prijzen, maar daarover later meer.meer »

124x gelezen

CORONA Versoepelingen vanaf 25 september!

23 september 10:15  Het kabinet heeft op de persconferentie aangekondigd dat vanaf zaterdag 25 september a.s. de corona maatregelen verder worden versoepeld. De 1,5 meter afstand wordt losgelaten en je kunt op en rond de velden van ons complex, in de kleedkamers en op het terras ‘vrij’ bewegen. Maar let op:meer »

699x gelezen

Grote Clubactie 2021!

21 september 10:45  Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Voor KFC een mooie kans extra geld te genereren. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We zullen individuele loten en Superloten verkopen. Een (individueel) lot kost € 3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. De opbrengst van de Grote Club Actie is bestemd voor jeugdactiviteiten en het opknappen van de kantine. Kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000, --.meer »

349x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!