Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Bekerquiz: welke trofee hoort bij welk land?

Gisteren om 15:00  Januari is een bekermaand! Niet alleen de Afrika Cup, maar ook overal in Europa wordt in de eerste maand van 2022 gestreden om verschillende bekers. We hebben weer een quiz voor je! meer »


Waarom Union wel/geen kampioen wordt

Gisteren om 14:15  Het zijn in het voetbal geen tijden vol stuntploegen. Wie de Europese ranglijsten erbij neemt, zal weinig verrassende koplopers tegenkomen. Vaak is het de regerend kampioen die weer op of dichtbij de leiderspositie staat. Enkel in België zien we een daverende verrassing. In de Jupiler Pro League staat op één niet regerend kampioen Club Brugge, niet recordkampioen Anderlecht, en niet eens uitdagers als AA Gent, Racing Genk of laat staan Standard. Nee, het pas vorige zomer gepromoveerde Union leidt de dans! Houden ze dat vol? meer »


Ken jij alle bekerkwartfinalisten sinds 2000? Speel de quiz!

Gisteren om 13:37  Dinsdagavond boekten drie clubs hun plek bij de laatste acht van het bekertoernooi. Daarmee staat de teller op 179 kwartfinalisten in de KNVB-beker sinds 2000. Ken jij ze allemaal? Laat maar zien! meer »


Dit zijn de top 7 grootste talenten die op dit moment strijden om de Africa Cup

18 januari 2022 16:06  De Africa Cup is inmiddels alweer een week onderweg. Vedettes als Mohamed Salah, Sebastién Haller en Sadio Mané zijn inmiddels volop aan het strijden om de groepsfase te overleven. Er zijn echter ook enkele talentvolle jongelingen die meedoen aan het toernooi. ELF Voetbal zette de zeven grootste talenten voor je op een rij. meer »


Profcontract bij Almere City is voor Jordy Rullens 'een droom die uitkomt'

18 januari 2022 16:00  Een nieuw hoogtepunt in de prille voetbalcarrière van Jordy Rullens. De twintigjarige verdediger tekende maandag een contract voor 2,5 jaar bij Almere City. "Een droom die werkelijkheid wordt en waar ik intensief naar toe heb gewerkt." meer »


Deze bekerwedstrijden mag je niet missen

18 januari 2022 15:00  Deze week staat het bekervoetbal centraal in Europa. Naast Spanje, Engeland, Duitsland en Italië is het ook de beurt aan Nederland. De achtste finales van het KNVB Bekertoernooi staan op het punt van beginnen. Daarom zet ELF een aantal interessante bekerwedstrijden voor je op een rijtje. meer »


Meer nieuws

16 januari 2022 15:56 Samenvatting FC Utrecht - Ajax (0-3)

12 januari 2022 11:01 De drempels van Harry Kane

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!