Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Notulen Algemene Leden Vergadering KFC 1910

30 april 11:15  Op maandag 29 maart heeft de Algemene Leden Vergadering van KFC 1910 digitaal plaatsgevonden. Helaas was het niet mogelijk met de huidige COVID-19 maatregelen deze fysiek te laten plaatsvinden en werd deze via ZOOM georganiseerd.meer »

301x gelezen

KFC zoekt ambitieuze selectie trainers voor bij de bovenbouw

21 april 10:30  Voor aankomend seizoen is KFC op zoek naar enthousiaste voetbaltrainers voor de bovenbouw op divisie niveau. KFC staat bekend om zijn bloeiende jeugdopleiding.meer »

559x gelezen

Regio Cup uitgesteld, maar KFC blijft doorgaan!

16 april 12:45  De persconferentie van dinsdag 13 april maakt duidelijk dat de Regio Cup van de KNVB vanwege de nieuwe ontwikkelingen is uitgesteld. Dit is een grote teleurstelling, waar we ons allemaal weer hadden verheugd om wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen en mensen weer te mogen ontvangen op het sportcomplex. Junioren meer »

617x gelezen

KFC1910 sluit samenwerking met VV Alkmaar

16 maart 16:30  KFC 1910 en VV Alkmaar gaan samenwerken. Beide delen dezelfde passie “voetbal” en visie “het opleiden van spelers / speelsters”. meer »

954x gelezen

In Memoriam: Ab Jansen (1927 – 2021)

9 maart 14:00  Helaas bereikte ons het trieste bericht dat Ab Jansen is overleden. Ab was een clubicoon met rood-blauw bloed en was Erelid van KFC. Iedere dag was hij bij KFC te vinden en heeft hij verschillende functies vervult. Zo was hij wedstrijdconsul, verzorgde hij de was van de kleding en zat hij in de elftalcommissie. Wat niet veel mensen wisten was dat Ab een fantastische voetballer was – 2 benig en speelde proeftijd bij AJAX met Rinus Michels. Namens KFC wensen wij de familie veel kracht en sterkte toe bij het kunnen dragen en verwerken van dit grote verlies. Hoofdbestuur KFC meer »

1172x gelezen

De jeugd voetbalt weer door de KFC Onderbouw Cup!

9 maart 11:45  Kooger Sportpark – We zijn allemaal klaar met Corona en op de voetbalvelden ontbreekt het nog steeds aan bespelers. Er mag wel iets maar toch, het blijft behelpen, we moeten nog even volhouden. Dat we bij KFC sowieso niet stilzitten ondanks de beperkingen is wel bekend. En ook nu was er enkele weken voorbereiding en organisatie gaande op de achtergrond voor een groot toernooi. Waarom? Omdat we niet meer kijken naar wat niet mag maar juist kijken naar wat wel mag. En daar worden we allemaal een stuk vrolijker van!!meer »

1109x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!