Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

KFC1910 sluit samenwerking met VV Alkmaar

16 maart 16:30  KFC 1910 en VV Alkmaar gaan samenwerken. Beide delen dezelfde passie “voetbal” en visie “het opleiden van spelers / speelsters”. meer »

477x gelezen

In Memoriam: Ab Jansen (1927 – 2021)

9 maart 14:00  Helaas bereikte ons het trieste bericht dat Ab Jansen is overleden. Ab was een clubicoon met rood-blauw bloed en was Erelid van KFC. Iedere dag was hij bij KFC te vinden en heeft hij verschillende functies vervult. Zo was hij wedstrijdconsul, verzorgde hij de was van de kleding en zat hij in de elftalcommissie. Wat niet veel mensen wisten was dat Ab een fantastische voetballer was – 2 benig en speelde proeftijd bij AJAX met Rinus Michels. Namens KFC wensen wij de familie veel kracht en sterkte toe bij het kunnen dragen en verwerken van dit grote verlies. Hoofdbestuur KFC meer »

675x gelezen

De jeugd voetbalt weer door de KFC Onderbouw Cup!

9 maart 11:45  Kooger Sportpark – We zijn allemaal klaar met Corona en op de voetbalvelden ontbreekt het nog steeds aan bespelers. Er mag wel iets maar toch, het blijft behelpen, we moeten nog even volhouden. Dat we bij KFC sowieso niet stilzitten ondanks de beperkingen is wel bekend. En ook nu was er enkele weken voorbereiding en organisatie gaande op de achtergrond voor een groot toernooi. Waarom? Omdat we niet meer kijken naar wat niet mag maar juist kijken naar wat wel mag. En daar worden we allemaal een stuk vrolijker van!!meer »

642x gelezen

Hier vind je alles over de KFC 1910 Onderbouw Cup!

3 maart 9:45  In dit nieuwsbericht houden wij de standen bij van de KFC 1910 Onderbouw Cup! We vinden het prachtig dat onze jeugdspelers weer een toernooi kunnen spelen. De hele maand maart zal elke zaterdag in het teken staan van de “KFC onderbouw cup” ⚽️ Dit is een interne competitie waar je met je eigen team tegen andere teams speelt en waarbij de trainers de standen en ranglijsten zullen gaan bijhouden. Zo brengen we het competitie element alvast een klein beetje terug voor als we weer ‘echt’ mogen! Alle teams gaan hieraan meedoen; selectie, niet-selectie, jongens en meiden. Zo spelen onze spelers/speelsters ook weer eens tegen andere kinderen en kunnen er nieuwe voetbalvriendschappen gesloten worden! Uiteraard wordt dit alles veilig en volgens KNVB richtlijnen georganiseerd. De eerste speelronde is op zaterdag 6 maart. meer »

1692x gelezen

UPDATE: na persconferentie van 23 februari

25 februari 9:00  Na de persconferentie van gisteravond is bekend geworden dat iedereen "tot" 27 jaar weer mag buitensporten. Dit betekent dat je mag trainen en onderling wedstrijden mag spelen mits van dezelfde vereniging. meer »

1647x gelezen

GUESS WHO’S BACK

17 februari 20:00  Het gonst al maanden van de geruchten op het complex…..keert hij eindelijk terug? Deze 1.95 meter lange aanvaller zette ooit zijn eerste voetbalstapjes op het complex aan de Wezelstraat. Vanaf de mini’s tot aan de C junioren (huidige onder 14) groeit hij uit tot een talentvolle speler die bij verschillende BVO’s op de radar beland. Uiteindelijk vertrekt hij naar de FC in het palingdorp aan de borders van het IJsselmeer. Bij de wijdbroeken maakte hij in het seizoen 2006/2007 zijn debuut. In 2008 tekent hij een contract voor twee seizoenen bij BV Veendam. Na twee prachtige seizoenen bij deze inmiddels opgedoekte cultclub, rijgt hij de clubs aaneen. Zijn nomadisch voetbalbestaan leidt hem langs clubs als AGOVV, Westerlo (België), Cambuur, BK Hacken (Zweden), Excelsior, Cambuur en Emmen. meer »

1023x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!