Team mededelingen - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Hoe doen de zomeraankopen van Feyenoord het tot nu toe?

Vandaag om 12:15  Feyenoord kreeg de afgelopen week harde klappen te verduren. De Rotterdammers werden uitgeschakeld in de Champions League en vervolgens ook nog door PSV op tien punten gezet in de Eredivisie. En dat terwijl Feyenoord volgens veel mensen de beste selectie van de Nederlandse competitie heeft. Wat opvalt, is dat relatief weinig zomeraankopen een basisplaats hebben afgedwongen onder Arne Slot. ELF richt de blik op die zomerse aanwinsten: hoe doen zij het tot nu toe? meer »


Kane en Pellegrino eerste koplopers ESM Gouden Schoen-klassement, Gimenez en Pavlidis in top 10

Vandaag om 9:00  Traditioneel verschijnt in de eerste week van december het eerste klassement van het nieuwe seizoen van de ESM Gouden Schoen. De ranglijst van de Europees topscorer van het seizoen. Wie stapt er in de schoenen van Erling Haaland, de winnaar van 2022/23? De eerste koplopers zijn Harry Kane en Amahl Pellegrino. De twee topscorers van de Eredivisie zien hun naam terug in de top tien. meer »


Spelers van Ajax noemen soms weer de Champions League: hoe realistisch is dat?

Vandaag om 8:00  Ajax won zondag met 2-1 van NEC en blijft maar omhoog kijken in de Eredivisie. John van 't Schip sprak bij zijn aanstelling als hoofdtrainer de doelstelling uit om in de top vijf te eindigen. Tot zijn eigen verbazing is de club inmiddels nog maar één verliespunt verwijderd van die vijfde plek. Brian Brobbey hoopt ondertussen al op meer: "Ik hoop nog steeds dat we in de top 3 gaan eindigen. Daar zullen we ook alles aan doen. Ik kom ook het liefst uit in de Champions League, natuurlijk." Dat wekt de vraag op: hoe realistisch is het dat Ajax volgend seizoen in de Champions League uitkomt? meer »


Met welke opstellingen maken RKC Waalwijk en Ajax straks de wedstrijd af?

Vandaag om 6:00  RKC Waalwijk en Ajax staan woensdagavond tegenover elkaar voor zes minuten voetbal en nog wat blessuretijd. De wedstrijd werd op 30 september definitief gestaakt, omdat RKC-keeper Etienne Vaessen knock-out ging op het veld. Inmiddels gaat het weer goed met de goalie en staat hij ook weer onder de lat. Vaessen zullen we woensdag dus ook in actie zien. Welke andere spelers staan straks in het veld? Dit zijn de opstellingen van RKC Waalwijk en Ajax voor de laatste minuten. meer »


Ajax-talent Mika Godts is de absolute dribbelkoning van de Keuken Kampioen Divisie

Gisteren om 19:11  Vandaag de dag worden honderden statistieken bijgehouden tijdens een voetbalwedstrijd. Van het aantal balaanrakingen tot aan de afgelegde kilometers per speler. Ook de dribbelaars worden op de voet gevolgd. Johan Bakayoko is de absolute dribbelkoning van de Eredivisie, maar welke dribbelaars in de Keuken Kampioen Divisie in de gaten houden? Deze vijf spelers hebben de meeste succesvolle dribbels achter hun naam staan. meer »


Patrick Kluivert ontslagen: zo vergaat het de overgebleven trainers in het buitenland

Gisteren om 13:41  Het seizoen zit er voor Patrick Kluivert alweer op. De trainer was pas vijf maanden in dienst bij het Turkse Adana Demirspor, maar mag nu alweer zijn koffers pakken. Daarmee komt er een einde aan het eerste dienstverband van Kluivert als hoofdtrainer bij een club. Eerder coachte hij al Jong FC Twente en het nationale elftal van Curaçao.  meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!