Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

In The Picture: Mike Bakker

7 april 23:30  Vanaf seizoen 2014-2015 hebben we met ‘In the picture’ een nieuwe rubriek op de KFC website. Hierin krijgt een selectieteam, selectiejeugdspeler of selectiejeugdtrainer één keer in de zoveel tijd de aandacht en zal op de website aan u worden voorgesteld. Deze keer is de beurt aan Mike Bakker, keeper van KFC D1.meer »

2054x gelezen

Sunday funday bij KFC!

Gisteren, 26 oktober 10:30  Heren 1 en Dames 1 spelen aanstaande zondah thuis om 14:00 uur. Kom gezellig naar het Kooger Sportpark en onze toppers aanmoedigen! Na de wedstrijd hebben we DJ Nino in de kantine! meer »

11x gelezen

THE WATCH LAB nieuwe kledingsponsor KFC Zaterdag 2

20 oktober 9:45  De mannen van KFC Zaterdag 2 hebben de afgelopen week hun nieuwe wedstrijdtenue met een mooie Inloopsweater in ontvangst mogen nemen. Sponsor hiervan is The Watch Lab, waarvoor we Michael en Jasper Arbeid hartelijk bedanken.meer »

65x gelezen

EXTRA PRIJZEN GROTE CLUBACTIE!

12 oktober 13:15  De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie is vanaf september in gang gezet. Aangezien wij een enorme grote jeugdafdeling hebben, zijn de extra inkomsten voor de club zeer welkom, zeker nu! De informatie over je persoonlijke pagina en eigen QR-code heb je inmiddels in je mail ontvangen.meer »

123x gelezen

KFC Grote Club Team Actie!

30 september 13:45  Voetballen is een teamsport dus daarom komt KFC met een leuke Grote Club Actie voor het hele team. Verkoop als team samen minimaal 150 loten en verdien met je team een GRATIS patatje en drankje in de kantine. Daarnaast maak je daarnaast kans op leuke en te gekke prijzen, maar daarover later meer.meer »

150x gelezen

CORONA Versoepelingen vanaf 25 september!

23 september 10:15  Het kabinet heeft op de persconferentie aangekondigd dat vanaf zaterdag 25 september a.s. de corona maatregelen verder worden versoepeld. De 1,5 meter afstand wordt losgelaten en je kunt op en rond de velden van ons complex, in de kleedkamers en op het terras ‘vrij’ bewegen. Maar let op:meer »

743x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!