Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

THE WATCH LAB nieuwe kledingsponsor KFC Zaterdag 2

Vandaag, 20 oktober 9:45  De mannen van KFC Zaterdag 2 hebben de afgelopen week hun nieuwe wedstrijdtenue met een mooie Inloopsweater in ontvangst mogen nemen. Sponsor hiervan is The Watch Lab, waarvoor we Michael en Jasper Arbeid hartelijk bedanken.meer »

15x gelezen

EXTRA PRIJZEN GROTE CLUBACTIE!

12 oktober 13:15  De landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie is vanaf september in gang gezet. Aangezien wij een enorme grote jeugdafdeling hebben, zijn de extra inkomsten voor de club zeer welkom, zeker nu! De informatie over je persoonlijke pagina en eigen QR-code heb je inmiddels in je mail ontvangen.meer »

85x gelezen

KFC Grote Club Team Actie!

30 september 13:45  Voetballen is een teamsport dus daarom komt KFC met een leuke Grote Club Actie voor het hele team. Verkoop als team samen minimaal 150 loten en verdien met je team een GRATIS patatje en drankje in de kantine. Daarnaast maak je daarnaast kans op leuke en te gekke prijzen, maar daarover later meer.meer »

124x gelezen

CORONA Versoepelingen vanaf 25 september!

23 september 10:15  Het kabinet heeft op de persconferentie aangekondigd dat vanaf zaterdag 25 september a.s. de corona maatregelen verder worden versoepeld. De 1,5 meter afstand wordt losgelaten en je kunt op en rond de velden van ons complex, in de kleedkamers en op het terras ‘vrij’ bewegen. Maar let op:meer »

699x gelezen

Grote Clubactie 2021!

21 september 10:45  Zaterdag 18 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Voor KFC een mooie kans extra geld te genereren. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We zullen individuele loten en Superloten verkopen. Een (individueel) lot kost € 3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. De opbrengst van de Grote Club Actie is bestemd voor jeugdactiviteiten en het opknappen van de kantine. Kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000, --.meer »

349x gelezen

EERSTE KIDSCAMP VOETBALKAMP BIJ KFC OP 20 & 21 OKTOBER!

20 september 10:45  Plezier en opleiden staat voorop en is KFC toonaangevend in de Zaanstreek. Daarom sluit de samenwerking met Kidscamps 1 op 1 aan om jeugd op een leuke, goede en spelende manier te leren voetballen. Daarom zal gedurende het seizoen Kidscamps verschillende evenementen in samenwerking met KFC organiseren voor leden en niet leden. meer »

310x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!