SCHOEN & ZONEN Betonboringen - Nieuwe Hoofdsponsor - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

SCHOEN & ZONEN Betonboringen - Nieuwe Hoofdsponsor

24 maart 2023 20:45


In de afgelopen periode is het Sponsorschap van SCHOEN & ZONEN BETONBORINGEN opgewaardeerd van 2* sponsor naar HOOFDSPONSOR van onze “Groote Koogsche”.

Bij de Hoofdsponsoring is één van de tegenprestaties het beschikbaar stellen van een Wedstrijdbal voor het vlaggenschip van onze vereniging: KFC heren 1. Zij spelen aanstaande zondag 26 maart 2023 alweer hun 19e competitiewedstrijd thuis om 14.00 uur met deze Wedstrijdbal tegen Bloemendaal uit de gelijknamige plaats:
KFC – Bloemendaal

SCHOEN & ZONEN Betonboringen is al heel wat jaren een trouwe sponsor van KFC. 

Het is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, gespecialiseerd in Betonboringen en Zaagtechnieken (met diamant.). Met een wagenpark van 16 werkbussen opereren zij voornamelijk in Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden Nederland.

Het snelle schakelen, vakkundigheid en het werken met de nieuwste boor -en zaag technieken is hun grote kracht. Natuurlijk zijn zij VCA* gecertificeerd en zijn ook al hun medewerkers voorzien van VCA (basis/vol), VOG en Werken langs de weg.

Met het materiaal dat zij tot hun beschikking hebben staat hen weinig in de weg en gaan zij elke uitdaging graag aan. Voor nadere info en een uitgebreid foto archief zie de website:

www.schoenbetonboringen.nl/

SCHOEN & ZONEN Betonboringen heeft als één van de Hoofdsponsors van “de Groote Koogsche” zijn naam verbonden aan KFC MO 17-1. Zij verdedigen de Rood-blauwe kleuren met veel enthousiasme en wonnen bijv. afgelopen zaterdag nog met 1-2 bij sv Kadoelen!

Richard, bedankt namens heel KFC voor het vertrouwen en voor deze support!
Mannen van KFC 1 veel succes met deze wedstrijdbal. Wij gaan er met jullie vanuit dat met inzet van alle krachten we de 3 punten in de Koog houden!!!

Schoen & Zonen Betonboringen
Industrieweg 44b
1521 NE Wormerveer
Tel. +31756354110
www.schoenbetonboringen.nl/
info@schoenbetonboringen.nl

CM_Photogrid_1679687553256.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!