Regio Cup uitgesteld, maar KFC blijft doorgaan! - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Regio Cup uitgesteld, maar KFC blijft doorgaan!

16 april 2021 12:45


De persconferentie van dinsdag 13 april maakt duidelijk dat de Regio Cup van de KNVB vanwege de nieuwe ontwikkelingen is uitgesteld. Dit is een grote teleurstelling, waar we ons allemaal weer hadden verheugd om wedstrijden tegen andere verenigingen te spelen en mensen weer te mogen ontvangen op het sportcomplex.
Junioren

Sporters tot 27 jaar kunnen blijven trainen en onderling wedstrijden spelen. Voor deze groep hoopt de KNVB dat er vanaf 11 mei wedstrijden buiten de eigen vereniging gespeeld kunnen worden. Dat zou ook betekenen dat de KNVB Regiocup voor jeugdvoetballers wel van start kan gaan. Zodra hier duidelijkheid over is, zullen we dit communiceren. Op onderstaande link meer informatie over de poule-indeling: 
https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/63236/poule-indeling-regiocup-jeugd-bekend


Senioren:
Volwassenen van 27 jaar en ouder mogen pas vanaf 11 mei weer in teams trainen. Zij hebben dan ook nog voldoende voorbereidingstijd nodig voordat ze weer wedstrijden kunnen spelen. Volgens de nieuwe routekaart zijn wedstrijden tegen andere teams (wanneer de cijfers dit toelaten) pas weer mogelijk vanaf 7 juli.

Helaas wordt ons geduld nog verder op de proef gesteld, maar we kijken positief en vol energie naar wat er wel kan. Gelukkig kan en mag er wel weer getraind worden volgens de huidige regels (Sportprotocol - NOCNSF).

Kort hoofdlijnen persconferentie:
- 28 april; buitenterrassen open voor horeca. Nog niet bekend of dit ook voor voetbalverenigingen gaat gelden. Hier houden we jullie van op de hoogte.
- 11 mei; Buiten sporten verruimen (onder voorwaarden)
- 26 mei; Verruimen voorwaarden voor sporten binnen en buiten
- 16 juni; Openen overige horecagelegenheden (onder voorwaarden)
- 7 juli; Binnen en buiten sporten toegestaan (zowel trainingen als wedstrijden) voor kinderen en volwassenen.

KFC zal de komende tijd activiteiten blijven organiseren zoals; onderlinge oefenwedstijden en toernooien zoals de KFC CUP. Ook kunnen teams gebruik blijven maken van onze samenwerking met Klimpark Twiske en Footgolf Nederland.
Klimpark Twiske: Klimpark Twiske trotse nieuwe sponsor KFC - KFC1910
Footgolf Nederland: Footgolfen met KFC korting! - KFC1910

Daarnaast houden we de maatregelen nauwlettend in de gaten en zullen we activiteiten organiseren zodra hier ruimte voor is. 

Blijf positief en elkaar helpen, alleen samen komen we hier sterker uit! 


Sportieve groet,
Bestuur KFC

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!