Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

VriendenLoterij steunt KFC Koog aan de Zaan met 5.000 euro!

23 november 2020 20:45


Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Kooger Football Club uit Koog aan de Zaan! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat het bedrag gebruiken voor onderhoud dat wegens een brand twee jaar geleden was uitgesteld.

Xander Salden van KFC Koog aan de Zaan: “Te gek, dit kunnen wij heel goed gebruiken. In maart 2017 zijn door een brand onze (toen net vernieuwde) kleedkamers en de tribune volledig verwoest. We hebben onze spaarpot moeten gebruiken om dit te herstellen en al het verder geplande onderhoud uitgesteld. De toiletten waren de volgende op het lijstje. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij komen we weer een stap dichterbij het realiseren van de bouw!”.

 

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

 

Structurele financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!