Grote Clubactie 2020 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Grote Clubactie 2020

21 september 2020 10:30


Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Voor KFC een mooie kans extra geld te genereren. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. We zullen individuele loten en Superloten verkopen. Een (individueel) lot kost € 3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. De opbrengst van de Grote Club Actie is bestemd voor jeugdactiviteiten en het opknappen van de kantine.

Kopers van de loten maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van
€ 100.000, --.

Extra inkomsten voor de vereniging, mooie prijzen voor jou!

Als verkoper van loten kun je meedoen aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak je kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch als hoofdprijs! Deze prijzen zijn geregeld vanuit de Grote Club Actie.

Voor de bestverkopende KFC-jeugdleden en het bestverkopende KFC-jeugdteam zijn ook mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze sponsors. Meer informatie hierover volgt snel.

Online Coronaproof loten verkopen!

Ieder lid ontvangt van ons een e-mail met daarin een persoonlijke QR Code en een link naar zijn of haar persoonlijke verkooppagina. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail. De verkochte loten worden dan direct gekoppeld aan de verkoper.

Loten verkopen is zo niet alleen Coronaproof maar ook gemakkelijker.

qr_code.png

 

Klik hier voor de link!

Superloten
De Superloten geven een grotere winkans omdat je een serie van 50 loten koopt. Deze loten kunnen bijvoorbeeld gekocht worden door teams, ouders, de vriendenclub en ondernemers. Ze zijn beschikbaar à € 150,- euro per stuk. Hiervan is € 120,- direct voor onze vereniging. Als je hierin interesse hebt kun je die alvast kenbaar maken door een mailtje te sturen naar secretaris@kfc1910.nl, dan reserveren we er alvast 1 voor jou en/of je team! Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest
t.w.v. € 5.000, --!

Meer info over de Superloten vind je hier!

 

Vanaf zaterdag 19 september mag je beginnen met loten te verkopen.
Wij gaan er van uit dat jullie allemaal deze actie ondersteunen en de schouders eronder zetten om ons doel te behalen met behulp van familie, vrienden, buren etc. Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Heel veel succes met het verkopen van de loten!

 

Organisatie Grote Clubactie KFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!