Samen komen we sterker terug dan ooit! - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Samen komen we sterker terug dan ooit!

3 april 2020 15:30


Beste leden,

Het COVID-19 virus (Coronavirus) heeft Nederland in zijn greep en om verspreiding te voorkomen heeft de KNVB besloten dat de competitie van het amateurvoetbal niet meer zal worden hervat.

Daarnaast heeft de KNVB het besluit genomen dat er geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zullen zijn. Ook de bekercompetities zullen niet worden uitgespeeld. Dit geldt voor alle competities, dus voor heren, dames en jeugd. Zowel op het veld als in de zaal. Dit houdt in dat in het volgende seizoen, 2020/2021 iedereen weer start in dezelfde klasse als in het huidige seizoen. Alleen de lagere teams kunnen, zoals gebruikelijk, worden ingeschreven op het gewenste niveau.

Voor onze club betekent dit dat we niet zoals gewoonlijk aan het einde van het seizoen onze kampioenen kunnen huldigen en ook zal het internationale Tijsterman toernooi niet worden gespeeld, wat natuurlijk ontzettend jammer is.

De huidige situatie heeft voor KFC ook financieel extreem grote gevolgen, de vaste lasten lopen gewoon door maar we moeten de grootste bron van inkomsten; de kantine inkomsten missen.

De maatregelen zijn door de Overheid minimaal verlengd tot 28 april en tot die tijd is het KFC Sportpark gesloten. Dus het is niet toegestaan om het complex te betreden.

Bouwwerkzaamheden mogen nog wel plaatsvinden vandaar dat die nog wel op het complex zijn. De nieuwbouw is nu bijna klaar en het ziet er fantastisch uit!


Link: https://www.voetbal.nl/nieuws/1173/competities-amateurvoetbal-niet-hervat

We hebben een hele mooie club met geweldige mensen en met elkaar komen we als KFC weer sterk terug daar zijn we van overtuigt. We richten ons op de toekomst en hopen volgend seizoen met een vernieuwd complex weer “gewoon” te kunnen genieten van al onze leden en fantastisch voetbal.

Tot die tijd zijn we als bestuur keihard bezig met de gemeente en instanties om deze toekomst veilig te stellen en op allerlei manieren hulp te krijgen. Mocht u KFC ook kunnen helpen of ideeën hebben neem dan contact met ons op want ook in deze tijd hebben we jullie allemaal heel hard nodig.

Laten we dit samen doen en zorgen dat we snel weer kunnen genieten bij KFC!

Heel veel sterkte en gezondheid namens,

 

Hoofdbestuur KFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!