Seijsener Rekreatietechniek schenkt hekwerk nieuw terras KFC: - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Seijsener Rekreatietechniek schenkt hekwerk nieuw terras KFC:

1 oktober 2018 17:15


Het zal niemand ontgaan zijn dat het terras bij de kantine volledig is opgeknapt. Dit was ook John Rosenbaum van Seijsener Rekreatietechniek opgevallen. Tevens ziet John dat er ook heel veel sportief talent rondloopt op de velden van KFC en dat er veel aandacht wordt geschonken aan de ontwikkeling hiervan.

Dit bracht John op het idee om KFC te steunen bij het opknappen van het terras door het hekwerk te schenken aan KFC en hiermee alle talenten letterlijk en figuurlijk een nieuw podium te geven. Hiermee hoopt Seijsener dat tijdens de 3e helft met een glaasje fris of bier in de hand jonge talenten stil staan bij de mogelijke toekomst plannen in de elektrotechniek en infratechniek.

Namens heel KFC willen wij Seijsener hiervoor bedanken voor dit mooie gebaar.

 

 

 

In het kort:

Seijsener Rekreatietechniek b.v. is een op kwaliteit en service gerichte organisatie, sinds 1963 gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van kampeerterreinen, bungalowparken en jachthavens.

Ben jij schoolverlater en wil jij je eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt? Seijsener is opzoek naar jonge, ambitieuze jongens en of meisjes die een BBL traject willen volgen in de elektrotechniek en de buitendienst kunnen versterken in de aanleg van infratechniek op camping, jachthavens en bungalowparken.

Dus als er talenten zijn die hierin interesse hebben om aan de slag te gaan bij dit unieke bedrijf in de Zaanstreek, neem dan contact op.

Algemeen

Tel. 075-6810 610
Fax 075-6123 276
Ma – Vr. 07:45 – 16:45

https://www.seijsener.com/
info@seijsener.nlDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!