Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Voorlopige indelingen MO9, MO11 en MO15

19 juni 2018 9:30


Het was zoals elk jaar weer een hele puzzel, maar we hebben de teamindelingen voor het volgende seizoen zo goed als rond. We hebben geprobeerd iedereen een plek te geven in een team waar ruimte is voor ontwikkeling en fun.

Hieronder vind je per categorie de indeling. Let op: de indeling is nog NIET definitief, want er komen nog aanmeldingen binnen. Aan het begin van het nieuwe seizoen laten we na de start van de beker (indien van toepassing weekend 1/9) en uiterlijk voor het begin van de competitie (weekend 22/9) de DEFINTIEVE indeling weten. Dat kan dus betekenen dat er nog verschuivingen plaatsvinden.

We zijn nog druk bezig om de laatste hand te leggen aan de verdeling van de trainers en coaches over de verschillende teams, dat horen jullie later nog. Ook is het trainingsschema nog niet gemaakt, ook dat wordt nog een hele puzzel. Zodra hierover meer bekend is, worden jullie geïnformeerd.

Het is de bedoeling dat ieder lid in een team ingedeeld is. Dus als je je naam er niet tussen ziet staan, dan is er iets niet goed gegaan. Neem dan gelijk even contact op met de betreffende co├Ârdinator:

> Voor MO9 en MO11: Rocco Splinter (06-14713416)

> Voor MO15: Edwin de Boer (06-10930399)

> Voor Algemene Zaken van de meidenafdeling: Robert Huijsman (06-11955362)

De indelingen van de teams vanaf de MO17 worden later gepubliceerd. We wensen jullie vanaf deze plek alvast een hele fijne zomer en zien jullie graag weer in het nieuwe seizoen.

Meidenafdeling KFC

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!