Door deze veranderingen worden wij meer dan ooit één club. KFC, dat zijn wij. - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Door deze veranderingen worden wij meer dan ooit één club. KFC, dat zijn wij.

15 november 2017 10:00


Er is veel veranderd bij onze mooie club. Niet een, maar twee nieuwe voorzitters, Tako Boelens en Rene Zandbergen. Daarnaast zijn er ook veel versterkingen in het nieuwe bestuur namelijk:
Reda Mahdi : Bestuurslid Commerciële Zaken en Voorzitter Sponsorcommissie
Teunis Noodhoek : Bestuurslid Algemene Zaken
Robert Huijsman : Bestuurslid Dames & Meiden divisie.
Richard Quist : Bestuurslid Voetbal Technische Zaken (herkozen)

Daarnaast blijven natuurlijk Andre Willemse (Voorzitter Jeugdbestuur) en Marion van Baak (Secretaris) aan als bestuurslid.

De notulen van de ALV zijn hier te vinden.

Overstappen van Nike naar JAKO

 Met 84 stemmen voor en 0 stemmen tegen is tijdens de ledenvergadering gekozen voor een overstap van Nike naar JAKO. We behouden natuurlijk onze prachtige roodblauwe kleuren, maar we krijgen wel een heel nieuw shirt met een blauw broekje in plaats van ons huidige witte broekje. Net als in onze glorietijden zal ieder KFC-lid het veld opstappen met een rood/blauw shirt, blauwe broek en blauwe voetbalkousen met een rode rand.

Hiermee gaan we back to basics en terug naar de roots van onze vereniging. Maar dit doen we wel met een nieuw, fris en moderner KFC-logo.Deze presenteren wij jullie dan ook met gepaste trots. Dit logo zal per direct op al onze nieuwe kleding te zien zijn. We zullen het nieuwe logo zo snel mogelijk doorvoeren in alle communicatie, maar je zal begrijpen dat dit niet gelijk in één keer kan. Maar wij gaan zeker ons best doen om dit voor elkaar te krijgen.

 Het nieuwe tenue krijgt ieder spelend-lid van KFC in bruikleen. Met een verplichte eigen bijdrage van €20,- per jaar. Hiermee ben je als lid verzekerd dat je elk seizoen in een net KFC-tenue loopt. Geen verkleuringen meer en gaat je shirtje stuk? Dan krijg je ‘gewoon’ weer een nieuwe. Omdat iedereen een persoonlijk tenue krijgt, krijg jij op 18, 19, 25 en 26 november de kans om het nieuwe tenue te passen en je maat te kiezen. Dit alles wordt gecoördineerd door de nieuwe kleding fonds commissie bestaand uit Tessa Zandbergen, Kristie Bot en Jolanda Noordhoek. Houdt er wel rekening mee dat je vanuit de kledingfonds geen sokken krijgt. Wegens de hoge eisen die onze leden hieraan stellen, leek het ons beter dat jijzelf je sokken uitkiest. Uiteraard moeten deze wel de officiële KFC sokken zijn die alleen via 100%Voetbal of onze KFC webshop te verkrijgen zijn.

Ieder lid (of ouder/verzorger) zal een handtekening moeten zetten dat hij of zij het nieuwe tenue in bruikleen ontvangen heeft. Dit gaan we uiteraard goed regelen bij het uitreiken van de tenues. Onze streefdatum is dan ook om op 1 februari, uiterlijk 1 maart alle 60 teams, dus ook 800 leden in het nieuwe tenue te hebben lopen.

Dit seizoen nog zal de eerste eigenbijdrage van €20,- per lid en door middel van een automatische incasso worden geïncasseerd. Uiteraard is dit besproken en akkoord bevonden door onze leden tijdens de algemene ledenvergadering.

De nieuwe KFC webshop

De week van 20 november gaat de nieuwe KFC webshop online. In deze webshop kan je de gehele nieuwe KFC kledinglijn zien en uiteraard aanschaffen. Mocht je nog een leuke sinterklaas of kerstcadeau zoeken… dan is het zeker de moeite om onze nieuwe webshop te bezoeken!

Nieuwe sponsorpakketten

Ook de sponsoraanpak krijgt een nieuwe insteek. Waar nu vaak 1 sponsor een heel team verzorgd en aankleed, zal het binnenkort zo zijn dat het mogelijk is dat er meerdere sponsoren een team kunnen aankleden. Een sponsor kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen de presentatiepakken, trainingskleding en of tassen te sponsoren. Meer informatie hierover volgt snel maar mocht je niet kunnen wachten, stuur dan even een mailtje naar sponsorcommissie@kfc1910.nl of bel 06- 54 35 38 89.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!