Trainingsschema per maandag 29 augustus - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Trainingsschema per maandag 29 augustus

24 augustus 2016 13:15


(te) laat naar onze zin is hierbij dan toch het trainingsschema zoals dat a.s. maandag 29 augustus ingaat. Elk seizoen is dat, gezien de vele teams en (bijna evenzovele) wensen een hele puzzel.

Paar opmerkingen bij het schema:
- let in het schema op de zijde van het veld waar het team staat ingedeeld. Boven de tabellen staat welke zijde we bedoelen.
- er is maximaal gepoogd de trainingen 'mooi' door de week te verdelen, rekening houdend met de speeldag van de teams, etc.. Dat dat wellicht niet voor alle teams helemaal gelukt is, zal zo zijn. Maar het schema zit vol, meer ruimte is er niet.
- alle O8, O9, en O11 teams hebben minimaal 1 training op kunstgras. Ervaring leert dat hun 'normale trainingsveld', het Zandleem c.q. D-veld te vaak er uit gehaald moet worden met slecht weer. Zo kunnen iig die teams 1 x in de week blijven trainen.
- de JO11-3 t/m JO11-9 krijgen op de woensdagmiddag training van de sportopleiding van het ROC. Echter, dat start pas medio september op. De eerste paar weken is dat dus nog niet. I.o.m. de coordinator zal gekeken worden of er een alternatief programma mogelijk is.
- het schema op het D-veld is niet definitief; i.o.m. de coordinator zijn andere dagen, tijden of teamcombinaties bespreekbaar. Dit is een startschema.
- we gaan de komende 2 weken met dit schema draaien; mochten er knelpunten zijn, dan proberen we die op te lossen. Dan wordt het daarna definitief.
- TOT SLOT: eind vorig seizoen is een nieuwe UNIT geplaatst. In die unit zijn in de vakantie kasten getimmerd voor opslag van het materiaal. Elke lichting heeft zijn eigen kasten / materialen. Houdt er rekening mee dat het uitreiken van sleutels e.d. tijd kost.
Daarnaast: het is NIET c.q. NOOIT de bedoeling dat trainers materiaal "lenen" uit andere kasten. Het is ook NIET c.q. NOOIT de bedoeling dat kinderen over het materiaal gaan: de trainer is ALTIJD verantwoordelijk voor juist en zorgvuldig omgaan met en opruimen van het materiaal en sluiten van de kasten en sluiten van de UNIT.
En o ja: willen de laatsten op welke dag ook die getraind hebben na het trainen A) alle doelen weer op de daarvoor bestemde plaats zetten en B) de lichten uitdoen!

Hier kunt u klikken om het schema op te halen. [OUD SCHEMA, NIET MEER OP TE HALEN]
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!