Selectiedagen voor KFC Jeugdopleiding 18 en 20 april - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Selectiedagen voor KFC Jeugdopleiding 18 en 20 april

18 april 2016 17:15


Het seizoen is nog volop bezig, maar in de komende 3 maanden zal het samenstellen van onze jeugdselecties voor het volgende seizoen alweer gaan plaatsvinden. Kort geleden werd de selectieprocedure gepubliceerd op onze website. Hierbij meer informatie over de selectiedagen die plaatsvinden voor huidige en nieuwe leden.

MAANDAG 18 APRIL INTERNE SELECTIEDAG 2016
Op maandag 18 april 2016 houden wij een Interne Selectiedag voor onze eigen jeugd in de leeftijd van mini’s tot en met C-junioren. Het is de bedoeling dat de spelers een training krijgen van een uur van een echte selectietrainer. De selectietrainer zal ook een paar selectiespelers meenemen, om goed te kunnen beoordelen of er spelers zijn die met dit niveau mee kunnen.

De selectietrainer zal later met de scouts gaan evalueren, of er spelers zijn opgevallen voor een selectieprocedure voor het nieuwe seizoen. De spelers die hiervoor in aanmerking komen krijgen dit dan van de Technisch Coördinator Onderbouw te horen via de mail.

Aanvangstijden

Van 18:00 tot 19:00 uur (aanwezig 16:30 uur in de kleedkamer)
E-pupillen (seizoen 2016/2017): Geboortejaren 2006 en 2007. Voor keepers gelden dezelfde tijden.

Van 18:45 tot 19:45uur (aanwezig 18:00 uur in de kleedkamer)
C-junioren en D-pupillen (seizoen 2016/2017): Geboortejaren 2004 en 2005 (D-pupillen). Voor keepers gelden dezelfde tijden.

Voor overige leeftijdscategorieën zullen spelers met huidige teams mee kunnen trainen. Indien hierin interesse is kan dat aangegeven worden op onderstaand e-mailadres.


De spelers kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar opleidingsdivisie@kfc1910.nl. Vermeld daarin jouw naam, geboortedatum en het team waarin je nu voetbalt. Hopelijk schrijven veel spelers zich in en gaat het een groot succes worden. Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht! Spelers die tijdens deze dag ons zijn opgevallen zullen een uitnodiging krijgen voor selectietrainingen.

*Als er ook huidige B- of A-junioren (reeds lid bij KFC) zijn die in aanmerking willen komen kunnen zij zich aanmelden voor de Selectie Talentendag op woensdag 20 april.


WOENSDAG 20 APRIL SELECTIE TALENTENDAG 2016
Op woensdag 20 april 2016 houden wij voor het eerst onze Selectie Talentendag, bestemd voor talentvolle spelers die nog geen lid zijn van KFC. Voorgaande jaren kregen wij veel verzoeken van spelers van buitenaf om mee te trainen of die aangaven graag lid te willen worden. Nu bieden wij deze spelers op deze dag de kans hun talenten te tonen.

KFC staat bekend om zijn uitstekende jeugdopleiding. De jeugdopleiding is officieel door de KNVB gecertificeerd, staat in de Top 100 van Nederlandse amateurverenigingen en heeft een samenwerkingsverband met de jeugdopleiding van AZ. 

De Selectie Talentendag is bestemd voor spelers en keepers met de onderstaande geboortejaren die nog geen lid zijn van KFC. Deze open dag maakt deel uit van ons totale selectieproces. 

Niet-selectie spelers die al lid zijn van KFC worden bekeken door onze scouting tijdens onze Interne Selectiedag en bij de wedstrijden van hun team. Zij hoeven daarom niet in te schrijven voor deze Selectie Talentendag.

Aanvangstijden

Van 19.30 tot 20.30 uur (aanwezig 19:00 uur in de kleedkamer)
B-junioren (seizoen 2016/2017): Geboortejaren 2000 en 2001 (B-junioren). Voor keepers gelden dezelfde tijden.

Voor overige leeftijdscategorieën zullen spelers met huidige teams mee kunnen trainen. Indien hierin interesse is kan dat aangegeven worden op onderstaand e-mailadres. Voor A-junioren komt een aparte dag.

De spelers kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar opleidingsdivisie@kfc1910.nl. Vermeld daarin jouw naam, geboortedatum en de club en het team waarin je nu voetbalt. Sportkleding, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht! De Open Talentendag wordt gehouden op het sportcomplex van KFC aan de Wezelstraat 9 in Koog aan de Zaan.

Dus, ben jij een talentvolle jeugdvoetballer die:
• De uitdaging wil aangaan om te trainen en te spelen op een hoog niveau?
• Gebruik wil maken van een goede jeugdopleiding?

Meld je dan nu aan voor deze dag, voor een proeftraining en nadere kennismaking met KFC. Alle deelnemers aan deze Selectie Talentendag worden bekeken door de jeugdtrainers en scouts van KFC. Talentvolle jeugdspelers die zich op de talentendag onderscheiden, kunnen worden uitgenodigd voor een vervolgstage bij KFC.

Ook komend seizoen spelen onze selectieteams weer op een hoog niveau.
De A1 speelt 3e divisie
De B1 speelt 4e divisie
De C1 speelt 2e divisie
De D1 speelt Hoofdklasse
De E- en F-selectie teams spelen in de hoogste klassen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!