TRAININGSSCHEMA & TEAMINDELINGEN SEIZOEN '15/'16 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

TRAININGSSCHEMA & TEAMINDELINGEN SEIZOEN '15/'16

20 juni 2015 9:15


Het trainingsschema van afgelopen seizoen liep t/m 30 mei. Aan het nieuwe schema voor seizoen '15/16 wordt hard gewerkt, maar is nu nog niet klaar. Begin augustus zal het online verschijnen. Dat is niet (te) laat: het schema gaat pas in per maandag 31 augustus (week 36).
In augustus starten wel alvast de trainingen van de selecties en de teams die in de beker zijn ingedeeld op. Ricardo Hemmen (Hoofd Jeugdopleidingen) beheert dat voorbereidingsschema. Indien er vragen zijn kunt u daar terecht.

 • TEAMINDELINGEN: 
 • de (voorlopige) teamindelingen voor komend seizoen staan, zoals door velen gewenst, vóór de zomervakantie op de site. Voorlopig, staat er, want dat er hier en daar nog een enkele wijziging zal zijn valt niet uit te sluiten.
  De indelingen staan op de teampagina's (kopje "teammededelingen"). Op de teampagina's van de A-junioren komen alle A-teams te staan, op de teampagina's van de B-junioren alle B-teams, en zo voort. De meidenteams op de meidenpagina's.
  De indeling is vroeg gemaakt, om daarmee zo vroeg mogelijk iedereen te informeren. Betekent ook dat met deze teams pas over zo'n 2 a 2,5 maand gespeeld zal gaan worden. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over de indelingen, dan dient er contact te worden opgenomen met de respectievelijke coördinatoren. Echter: zeker omdat er nog veel tijd is, graag vragen zoveel mogelijk per email! Wilt u toch bellen, houdt u er rekening mee dat deze mensen overdag werken (niet voor KFC ;-)) en benadert u hen maximaal buiten werktijden om.

 • De coördinatoren zijn:
  -  A- en B- junioren: Menno Blijenburg      (kfcbcoordinator@kfc1910.nl)
  -  C- en D-junioren: Ernst Jonker               (kfcdcoordinator@outlook.com)
  -  E-pupillen: Varlie Slaterus                      (kfcecoordinator@hotmail.nl)
  -  Mini's en F-pupillen: Oscar dos Santos  (Oscar.dos.santos@upcmail.nl)
  -  Meiden / Meisjes: Robert Huijsman        (robert.huijsman@tiscali.nl)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!