Jeugdtrainersstaf seizoen '15/'16 rond! - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Jeugdtrainersstaf seizoen '15/'16 rond!

17 maart 2015 8:45


Op maandagavond 16 maart was het zover. De nieuwe (selectie-)jeugdtrainers voor komend seizoen waren allemaal bekend, kwamen hun contract tekenen én poseren voor de groepsfoto. En het mag gezegd worden: KFC, bij monde van Bestuurslid Technische Zaken Richard Quist en Hoofd Jeugdopleidingen Ricardo Hemmen, heeft met een prachtige rij namen een stevige basis voor komend seizoen vastgelegd.

Hoe ziet de verdeling van trainers er komend seizoen uit:

Hoofd jeugdopleidingen blijft Ricardo Hemmen, die komend seizoen niet zelf meer een team zal trainen (doet nu de C1 er bij). Daarnaast zal Arjen Zwaan (huidige E1 trainer) hem komend seizoen assisteren als coördinator onderbouw.

Onderbouw:
Trainer van de F1 wordt Tom Winnubst. Trainers van de E1 worden Thijs van de Hoeven en Jordi Wigman. Trainer van de D1 blijft Bas Timmer; niet gek als je bedenkt dat Bas de D1 momenteel aan de leiding heeft gebracht in hun poule! Al deze 4 mannen zijn momenteel ook al trainer in de KFC onderbouw én tevens maken ze alle 4 deel uit van de KFC-seniorenselectie. Nieuw in de onderbouw (maar geen nieuw gezicht bij KFC) is Marco van Biljouw, momenteel jeugdtrainer bij Sporting Krommenie, die komend seizoen bij KFC de 'onder 12' onder zijn hoede zal namen.

Bovenbouw:
in de bovenbouw zijn wat meer "nieuwe" gezichten waarneembaar. De C1 zal komend seizoen worden getraind door Christopher Manuputty. Deze trainer is momenteel actief als trainer bij Fortuna Wormerveer, speelt zelf in de selectie van Saenden en is ook als zaalvoetballer zeer actief (Kondo Budjang). De B1 zal ook komend seizoen worden aangestuurd door onze 'eigen' Milan Rosendahl, die nu ook de B1 van KFC traint. En met succes; de B1 staan bovenaan in hun competitie. Over de A1 zal komend seizoen Ronald Alfred de scepter zwaaien; Ronald is momenteel assistent trainer van Hellas Sport 1.
Ook is er komend seizoen weer een 'onder 14' team; dit team zal worden getraind door de  ervaren voetballer Eric Jahn, momenteel veldspeler bij Zilvermeeuwen 1. Nieuw komend seizoen zal een 'onder 16' team zijn; daarvoor heeft KFC beslag weten te leggen op Robert Bos, een aanwinst voor KFC. Robert is speler van Zaandijk 1.

Als gezegd, een stevige basis voor komend seizoen. We heten de nieuwkomers nogmaals van harte welkom bij KFC en wensen alle trainers voor komend seizoen al vast heel veel succes!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!