Sponsoravond KFC1910 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Sponsoravond KFC1910

24 juni 2022 15:15


Gisteravond was de sponsoravond bij KFC. Tako Boelens, Voorzitter van KFC, trapte af om alle sponsoren en vrienden van KFC te bedanken voor hun trouwe steun aan de club. Samen met alle vrijwilligers maakt het KFC tot de club wat we nu zijn.

KFC is hier heel dankbaar en trots op en mogen dan ook met recht zeggen dat we de Groote Koogsche zijn! Er werd in grote hoofdlijnen teruggeblikt wat KFC de afgelopen 5 jaar heeft gerealiseerd. Daarna was David Endt als gastspreker.

David Endt is sportjournalist, schrijver, columnist en 22 jaar teammanager van AJAX geweest. Aan de hand van het speelsysteem van Louis van Gaal vertelde hij over zijn wedstrijdopstelling. Over elke speler vertelde David waarom hij voor deze speler had gekozen en wat hij met die persoon had meegemaakt, met fantastische anekdotes. Uiteraard mochten er vanuit de zaal ook wissels worden toegepast, maar moesten wel onderbouwd worden. Hierdoor ontstond er een mooie interactie met prachtige verhalen.

De kern van het verhaal was hoe bouw je een team en zorg je dat je op iedere positie de juiste persoon opstelt. Dit is waar iedere ondernemer dagelijks mee bezig is om ervoor te zorgen om het beste product en rendement te realiseren.

Ook KFC is hier dagelijks mee bezig om met alle betrokkenen; leden, sponsors, vrienden en vrijwilligers er voor te zorgen dat we 1 team zijn.

Sportieve groet,
KFC 1910

collage_sponsoravond.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!