Save The date 11 september: KFC - Team Mirjam - [Z]aan de Wandel - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Save The date 11 september: KFC - Team Mirjam - [Z]aan de Wandel

20 juni 2022 20:45


Beste KFC-ers en vrienden,

KFC 1910 is sinds 2015 maatschappelijke betrokken aan [Z]aan De Wandel en staan we als 1 team achter dit initiatief. Vanuit KFC 1910 vinden we dit heel belangrijk.

Stichting [Z]aan de Wandel zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek, preventie en behandeling van (borst)kanker. Sinds 2011 organiseert Stichting [Z]aan de Wandel een wandeltocht door Zaanstad en omstreken. De insteek is een laagdrempelig event voor jong en oud, geoefende wandelaars en beginners. Zo kan je kiezen uit afstanden van 5, 10 en 15 km.
 
We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Op 11 september wordt de 10de editie van [Z]aan de Wandel georganiseerd. Op deze dag staat KFC 1910 op voor en met "Team Mirjam". Mirjam was altijd een zeer actief persoon als vrijwilliger van KFC die helaas in 2019 is overleden aan borstkanker. Op 11 september lopen we met zoveel mogelijk leden, vrienden, bekenden ter nagedachtenis aan Mirjam Krokké en uiteraard voor de goede doelen van [Z]aan de Wandel.
 
Geef je nu op via onderstaande link!


Sportieve groet,
Voetbalvereniging KFC en familie Krokké en van Veen

Foto_Mirjam_en_Ilse_sml.jpg

 zaandewandel-logo-2019.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!