Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

René Reijinga nieuwe hoofdtrainer KFC

10 december 2021 13:45


Met veel plezier kunnen we melden dat René Reijinga het volgende seizoen de nieuwe Hoofdtrainer zal worden van KFC. René is geen onbekende van de club en tekent voor twee jaar. René heeft zelf de gehele jeugdopleiding van KFC doorlopen en debuteerde op zijn 17e in het 1e. René is 35 jaar en is een jonge ambitieuze trainer en ademt voetbal. Afgelopen 4 jaar is hij trainer geweest van Saenden 1 waarmee hij 2 keer kampioen is geworden. Vooral de manier van werken, ambitie en visie over de toekomst sluit naadloos aan bij de wensen en doelstelling van KFC.

Ronald Molenaar Technische Zaken; KFC heeft op dit moment een zeer talentvolle maar ook jeugdige selectie. Om hier het maximale uit te kunnen halen hebben wij een profielschets gemaakt en een aantal competenties opgetekend waaraan de nieuwe hooftrainer moest voldoen. Zo vonden wij het o.a. belangrijk dat de nieuwe hoofdtrainer zowel op technisch als tactisch gebied goed was onderlegd en moest hij communicatief vaardig zijn om dit op de juiste manier over te kunnen brengen aan de spelersgroep. Daarnaast is het belangrijk dat hij een verbindende rol heeft en bij ieder individu de juiste snaar weet te raken. De klik met René was er in het eerste gesprek direct en nadat een tweede gesprek met een aantal selectiespelers dezelfde uitkomst bracht was het duidelijk, René moet onze nieuwe hoofdtrainer worden. Ik ben zeer tevreden dat wij René voor twee jaar hebben kunnen vastleggen en kijk er naar uit om gezamenlijk met de nieuw te vormen technische staf te bouwen aan de toekomst.

 

Quote René Reijinga:

Ik verheug mij ontzettend op deze mooie uitdaging. Het is een droom die uitkomt. Ik ken de mensen binnen de vereniging natuurlijk goed. We hebben gesproken over mijn visie en wat mijn plannen zouden zijn met de huidige selectie. Dit sluit 1 op 1 aan bij de wensen en doelstellingen van de club. Ik ben een trainer die mijn ploeg op een duidelijke manier wil laten spelen en tactiek mooi vindt! Daarnaast ben ik gewend om veel met mijn ploeg te communiceren en hier bovenop te zitten. Tegelijkertijd geef ik mijn spelers de vrijheid om binnen een kader hun creativiteit te gebruiken. Ik ben blij dat KFC heeft aangegeven dat ik de tijd krijg om te bouwen en hierin het vertrouwen naar mij uitspreken.


Vanuit KFC kijken we uit naar de nieuwe samenwerking voor het seizoen 2022/2023 en 2023/2024.

 

Sportieve Groet,

Hoofdbestuur KFC

nieuwe_hoofdtrainer.png

Vlnr; Rene Zandbergen (Vice-Voorzitter), Tako Boelens (Voorzitter), Rene Reijinga en Ronald Molenaar (Technische Zaken)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!