Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

KFC en Guillaume gaan na dit seizoen sportief uit elkaar

5 december 2021 13:00


KFC en Guillaume Groot nemen na 5 seizoenen sportief afscheid van elkaar.
In 2016 begonnen Guillaume Groot en voorzitters Tako Boelens en Rene Zandbergen aan een nieuw avontuur bij de Groote Koogsche.

De lange termijn visie en het doel vanuit KFC was duidelijk. De selecties moesten weer hoofdzakelijk uit echte KFC'ers bestaan met goed aantrekkelijk voetbal. Zo'n proces kost tijd en gaat met vallen en opstaan. KFC, Guillaume en de technische staf hebben hier veel energie ingestoken en het resultaat is goed zichtbaar

Tako Boelens Voorzitter KFC:
Met veel plezier en trots kijken wij terug op de samenwerking met Guillaume en zijn manier van werken. We gaan het seizoen op een mooie en goede manier met elkaar afsluiten en wensen hem veel succes met zijn verdere loopbaan als trainer.

Guillaume Groot;
Ik ben erg trots dat ik leiding heb kunnen geven aan deze prachtige club. Een club waar ik als voetballer bijzonder veel plezier heb beleefd en nu als trainer ervaar ik hetzelfde. Ik heb bijzondere vriendschappen overgehouden aan deze samenwerking.

De weg die we zijn ingeslagen om de identiteit van de club terug te krijgen door met zelf opgeleide jongens de selectie vorm te geven, is uitstekend gelukt. De volgende stap in dat proces is om te kunnen oogsten. Dat betekend dat je dus wilt spelen om tastbare prijzen. Ik ben er van overtuigd dat we daar dit seizoen (afhankelijk van de corona ontwikkelingen) nog in kunnen slagen. Zo niet, dan denk ik dat de toekomst er goed uitziet voor KFC.

Na 5 intensieve jaren ben ik op zoek naar een nieuwe prikkel, een nieuwe omgeving, een nieuwe uitdaging. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen als mens en als trainer. Ik wil KFC alvast bedanken voor de geweldige samenwerking en ik wens het huidige bestuur een mooie toekomst toe.

Ook assistent trainer Enrico Schouten trainer van KFC 2 heeft aangegeven na dit seizoen te gaan stoppen. Vanuit KFC willen we Guillaume en Enrico alvast enorm bedanken en wensen hen veel succes voor in de toekomst.
 
Als KFC willen we deze ingeslagen weg verder uitbouwen en zullen we de komende periode op zoek gaan naar nieuwe geschikte kandidaten voor het leiden van ons vlaggenschip.

Hoofdbestuur KFC
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!