Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Team mededelingen

Dit zijn de meest succesvolle Nederlanders bij het jarige Barcelona

Vandaag om 16:00  Het is een feestdag voor de supporters van FC Barcelona, hun club is vandaag namelijk jarig en viert alweer haar 123e verjaardag. Om dat te vieren kijken we terug naar de beste Nederlanders die ooit bij de topclub uit de Primera Division hebben gespeeld. meer »


Leonel Miguel streeft droom na in Spanje: ?Tussen de trainingen door houden sommige teamgenoten een si�sta?

Vandaag om 15:00  Zeg Spanje en menigeen denkt aan lekker eten, heerlijk weer en historische gebouwen. Leonel Miguel denkt bij het land echter aan heel iets anders. Zijn balkunsten brachten hem naar de Spaanse club Sporting Gijón. In de kuststad hoopt hij zijn definitieve doorbraak naar het profvoetbal te zetten.   meer »


Win het boek van Ajax-aanvoerder Tadic, Ultieme prof van auteur Sander Zeldenrijk

Vandaag om 14:30  Dusan Tadic verruilde het Engelse Southampton in de zomer van 2018 voor een nieuw avontuur bij Ajax. En een avontuur werd het! De aanvaller kwam als ervaren speler in een jonge, uiterst getalenteerde groep voetballers terecht. Het sein voor een mooie succesreeks. Dat is nu allemaal te lezen in een dikke biografie. Auteur Sander Zeldenrijk schreef Tadic, ultieme prof. meer »


Hoe is het nu met de spelers die in de zomer vertrokken uit de Eredivisie? (4)

Gisteren om 14:56  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het vierde deel van een vijfdelige serie. meer »


Deze vijf Ajax-talenten gaan voor het eerst mee op een trainingskamp

Gisteren om 13:00  Ajax gaat met een sterk verjongde selectie op trainingskamp naar Marbella. Door de vele WK-afwezigen heeft Alfred Schreuder voor een aantal opvallende talenten gekozen. Deze vijf spelers zaten nog nooit in een trainingskampselectie van Schreuder.  meer »


36 Fransen en 5 Nederlanders: Deze spelers representeren op het WK een ander land dan hun geboorteland

Gisteren om 11:13  Niet elke speler op het WK is geboren in het land waarvoor hij uit komt. Dat kan liggen aan het land waar de ouders van die speler op dat moment woonden, Marcus Thuram van Frankrijk werd bijvoorbeeld in Italië geboren omdat zijn vader daar destijds speelde, maar sommige spelers hebben ook voor een ander land gekozen om de kans op WK-deelname te vergroten. Welk team heeft de meeste spelers die eigenlijk in een ander land werden geboren? meer »


Meer nieuws

25 november 2022 14:30 Samenvatting Wales - Iran 0-2

23 november 2022 13:58 Samenvatting Marokko - Kroati�

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!