Christian Supesepa nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen KFC 1910 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Christian Supesepa nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen KFC 1910

25 augustus 2023 11:45


KFC heeft de volgende stap gezet met het vormgeven van de jeugdopleiding met het aanstellen van Christian Supesepa als Hoofd Jeugdopleidingen.

Christian zal de rode lijn vanuit het opleidingsplan bewaken en ondersteuning bieden en vormgeven aan het verder opleiden van de trainers bij de Groote Koogse.
De 34-jarige Christian heeft als speler de gehele jeugdopleiding van Ajax doorlopen en heeft daarna een aantal jaren betaald voetbal gespeeld bij ADO Den Haag, CSKA Sofia en Sparta. Het afgelopen seizoen heeft hij zijn carrière als speler beëindigd en wil zich nu gaan richten op het trainersvak en die van HJO. Naast de rol van hoofd jeugdopleidingen van de club zal Christian ook assistent-trainer worden van Rene Reijinga bij het eerste elftal van de club.

Het komende seizoen zullen er al een aantal veranderingen binnen de club zichtbaar zijn. Zo zal de onderbouw in carrouselvorm gaan trainen vanuit de visie de onderbouw breed op te leiden, hoofdtrainers worden ondersteund door jonge spelers uit de bovenbouw die op deze manier bekend raken met het trainersvak. Daarnaast kunnen er met het nieuwe jeugdbestuur en nieuwe coördinatoren verder stappen worden gemaakt in het bouwen aan de club.

Wij wensen Christian heel veel plezier en succes met deze mooie uitdaging!
 
Hoofdbestuur

WhatsApp_Image_2023-08-24_at_14.16.34.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!