Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

CORONA Versoepelingen vanaf 25 september!

23 september 2021 10:15


Het kabinet heeft op de persconferentie aangekondigd dat vanaf zaterdag 25 september a.s. de corona maatregelen verder worden versoepeld. De 1,5 meter afstand wordt losgelaten en je kunt op en rond de velden van ons complex, in de kleedkamers en op het terras ‘vrij’ bewegen.

Maar let op:

Voor de kantine geldt een beperking!

Voor alle horeca en sportkantines geldt dat je alleen in de kantine mag plaatsnemen als je in het bezit bent van een vaccinatie corona bewijs en legitimatie. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder! Op het terras is dit bewijs niet nodig. 

Ben je niet in het bezit van het vaccinatie corona bewijs of wilt of kunt u deze niet tonen dan bent u nog steeds van harte welkom op ons complex, maar willen we je vragen de kantine niet te betreden. Moet u toch naar het toilet dan kunt u deze achter de tribune en of achterste kleedkamers gebruiken.

Controleverplichting

KFC is verplicht te controleren–net als de horeca- op het in het bezit hebben van een vaccinatie corona bewijs. Dus als je naar KFC komt en gebruik wilt maken maken van de kantine, neem dan je corona toegangsbewijs (QR code, een officiële negatieve Corona test niet ouder dan 24 uur of bewijs dat je Corona hebt gehad).                                                                                                                    

Als we dit niet doen lopen we het risico op een boete en mogelijk zelfs sluiting van onze faciliteiten. Dus als je gebruik wilt maken van de kantine -ook om alleen iets af te halen- neem dan je corona vaccinatiebewijs en een legitimatie mee en toon deze als hierom gevraagd wordt. Bij andere verenigingen zullen dergelijke regels ook van toepassing zijn. Neem dus ook bij uitwedstrijden je corona vaccinatiebewijs en legitimatie mee als je de kantine wilt betreden.

Wij vragen aan ieder van u hierin uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en ieders mening te respecteren. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de veiligheid van de mensen in je omgeving. 

Houdt rekening mee onze vrijwilligers want die hebben de regels niet gemaakt. Deze vrijwilligers staan er namelijk ook voor u en zorgen ervoor dat we de club draaiende kunnen houden.

Laten we hopen dat dit de laatste stap is en we hierna terug kunnen gegaan naar een volledige normale situatie.

Op een goed, mooi en vooral sportief voetbalseizoen!!!

 

Het Hoofdbestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!