Miel Honig debutant bij KFC 1 - KFC1910

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Miel Honig debutant bij KFC 1

5 oktober 2015 22:00


Afgelopen zondag boekte KFC 1 een nipte en belangrijke overwinning tegen Olympia Haarlem. KFC won dankzij een doelpunt in de 93e minuut de wedstrijd met 1-2. In de 72e minuut bij een stand van 1-1 bracht hoofdtrainer Carl Ern een debutant binnen de lijnen: de 17 jarige Miel Honig.

Miel is een kind van de club en een echte KFC'er. De talentvolle middenvelder heeft de hele KFC jeugdopleiding doorlopen, toen hij als 2e jaars E-pupil in de E-top speelde was er zelfs nog even de interesse van AZ. Gelukkig voor ons speelde Miel het jaar daarop gewoon met nummer 10 in het rood-blauw in de D1 van KFC. Dat seizoen pakte erg goed uit en scoorde hij zelfs de winnende goal in de kampioenswedstrijd. Iets wat hij enkele jaren later in de B1 nog eens even fijn herhaalde. Dit seizoen is hij één van de sterkhouders van de A1.

"Miel is een technisch vaardige middenvelder met een enorm goed linkerpootje. De afgelopen seizoenen heeft hij vaak zijn drive naar voren getoond met aardig wat goals en assists. Maar dit seizoen toont hij vooral karakter in de A1 en maakt hij ook verdedigend en in de omschakeling zijn meters. Dat laatste was vaak een verbeterpunt van Miel, hieraan zie je dat hij volwassener wordt en zich momenteel goed ontwikkeld. Het is een jongen met veel potentie waar we bij KFC nog veel plezier van kunnen beleven." Aldus een trotse Hoofd Jeugdopleiding.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!