Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

De Dijk M11- KFC MO11-1 3-2

Dijk De asv MO11-1

3 - 2

KFC MO11-1

Competitie

2e klasse (2e fase) 03

Datum

20 november 2021 8:30

Accommodatie

Sportpark Schellingwoude
Schellingwouderdijk 220
1023NL
AMSTERDAM
tel. 020-4904560

De Dijk m11 – KFC M11 3-2

“Ik dacht, he… waar komt die nou vandaag”. Anne is op de terugweg zeker van de zaak. De Dijk trok een aparte troefkaart na rust. Puck: “En de wedstrijd duurde ook te lang”. Anne en Puck zijn ontstemd maar reageren ook nuchter. “Ach, volgende keer beter."

Terug naar aanvang. De Dijk om 8.30. Kleumend staan alle chauffeurs aan de zijlijn, maar de kinderen hollen van pret over het veld. Tja, ooit waren we ook jong. Het is een totaal opgaande pot. Sterker nog, KFC breekt in het eerste kwart de wedstrijd  open. Onze trukendoos Yasmine kapt zich netjes vrij en zet de 1-0 op het denkbeeldige bord.

Daarna een spannende strijd op het middenveld. Elkaar steunen, dat is echt een kracht van dit team. Op die manier komt de tegenstander er niet door. Virgynia, Havila en Stacy waren een stevig slot op de deur. Met Nica en Anna daarvoor. Puck, Sarah en Yasmine waren voorin een echte plaag voor de tegenstander. En Lena stond goed op doel. Helaas voelde Roos zich niet lekker.

In de tweede helft wisselde Stacey en Lena van positie. De tegenstander paste echter een ander trucje toe. Die van het valse spel. Plotseling stoomde aan de linkerkant een dame op die er rap achter elkaar twee inschoot: 2-1. Maar bij KFC werden de ruggen gerecht. En dat was echt een compliment. Sterker nog, na een schitterende aanval maakte Puck 2-2.

Het was toen aftellen richting einde. Maar de scheidrechter had daar weinig zin in. En zoveel blessures waren er nou ook niet geweest. Helaas vloog een harde bal er vlak voor tijd in. Een tel later werd afgefloten.

Fuut. Einde. En bedankt. Tikt hier een zure ouder? Nou, een beetje wel ja. Maar ook een trotse ouder. Want wat hebben onze meiden goed gespeeld en goed weerstand geboden! 

Top:

  • Heel veel. Stacey, je deed het super op doel
  • Virgynia, goede spirit gehouden!
  • Ach, iedereen top!

Tips:

  • Twee meiden bij de bal? Even roepen wie ‘m pakt
  • Namens een paar meiden: ouders, niet te fanatiek worden he. 😊

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!