Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: KFC O14-1 - Kolping Boys O14-1 4-1

KFC JO14-1

4 - 1

Kolping Boys JO14-1

Competitie

Divisie 3 A

Datum

18 september 2021 11:45

Scheidsrechter

H. Sharif

Accommodatie

Sportpark De Koog
Wezelstraat 9
1541LZ
KOOG AAN DE ZAAN
tel. 075-6212434

The day after inmiddels. Gister was het alweer tijd voor de derde competitiewedstrijd. De uitslag is al verraden in de koptekst maar El Sierd is El Sierd niet om genoeg info op papier te krijgen over deze wedstrijd. 


We lopen al een beetje de herfst in maar geloof met was weer technisch een zomervoetbal pot. Zon, 22 graden, ik kan dit nog maanden volhouden. 


Het goede nieuws was dat alle spelers weer fit waren. Axel had een wat gebroken trainingsweek doordat het halve team genoot van een dag Efteling. De vraag was zou dit invloed hebben op het spel, of waren er nog meer factoren die invloed hadden op het spel. 


KFC begon de wedstrijd mat, slap, stram en niet gepassioneerd. Onder toezicht ook van ouders en ook onze eigen AZ-scout Ger gebeurde er niet heel veel. Slordigheid troef en enkele kleine kansjes. Tom viel helaas vroeg uit omdat een speler van Kolping Tom zijn hoofd met een voet wide bedienen. Tom met een ei en coldpack in de dugout. Toch was het Micha dit het bal opende na een minuut of 20. De voorsprong stond maar goed was het niet. Heel veel was er niet te vertellen over de eerste helft. Diverse spelers moeten gaan oefenen op ingooien. Dit gaat echt te vaak fout. Pak af en toe een bal en ga thuis oefenen. Meneer scheids was hier streng op. Terecht vind ik uiteraard. Over Meneer scheids zullen we het later nog hebben. 


Vandaag zou het toch wel de dag van Berkay worden. Nog geen minuut gespeeld liet hij zien dat hij een neusje voor doelpunten heeft. 2-0 kwam van zijn voet. Helaas volgde 5 minuten later de 2-1. Slordigheid troef. Toen begon meneer scheids wat vreemd op te treden. Ik wil niet zeggen dat ze slecht fluiten maar Ger kwam met de juiste woorden. Hij was consequent...en slecht. Hoezo dan zou je zeggen. Nou diverse malen verkeerde keuze bij inworp, affluiten bij een beetje contact. Tot overmaat van ramp had hij als doel dat hij blijkbaar kaarten wilde trekken. Terecht of onterecht zal ik niet over oordelen maar het leek toch allemaal makkelijk gegeven. Micha twee keer geel dus rood. Mink geel en bij Kolping een rode kaart. Die was nog te snappen. Een doorgebroken speler aan zijn shirt vasthouden is echt wel rood.


Om toch maar weer even naar de wedstrijd te kijken. KFC was niet in de vorm van afgelopen weken echter wel beter dan Kolping en de score werd dan ook uitgebouwd door wederom Berkay die weer het doel trof. De 4-1 volgende ook nog door Tyrese die eerst de paal raakte en toen een tweede poging wel er in ging. De voorzet van rechts was uitstekend van Jeppe. 

Uiteindelijk heb ik echt iedereen ook goede dingen zien doen. Dat is toch weer heel fijn. Je kan niet elke wedstrijd top zijn. Kwestie van altijd minimaal 1x meer scoren dan de tegenstander en je blijft gewoon nummer 1...wat dat zijn de boys !!

Fijn weekend allemaal !

El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!