Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Kolping Boys O14-1 - KFC O14-1 4-2 (zo niet nodig)

Kolping Boys JO14-1

4 - 2

KFC JO14-1

Competitie

Divisie 3 A

Datum

13 november 2021 11:30

Scheidsrechter

J.J.M. Deen

Accommodatie

Sportpark De Nollen
Beverdam 3
1822AA
ALKMAAR
tel. 072-5612439

Het verschil tussen winnen en verliezen is niet groot. Schrijven over winst is wel leukst. Soms is verliezen niet erg als je weet dat er alles aan gedaan is. Nee er is niet alles aan gedaan. 

Twee weken geleden zag KFC weer het licht. Een prima overwinning was een mooie basis voor de weg omhoog. 

Als we terugkijken begon KFC zeer goed aan de competitie en dachten we mee te doen om de titel. Een aantal maken kregen de jongens de deksel op hun neus en stonden ze letterlijk voorlaatste. Gelukkig draaide dat beeld weer en stonden we 4de voor aanvang van de wedstrijd tegen Kolping. Omhoog kijken was dan ook logisch. Dit lijkt logisch naar de uitslag viel negatief uit. KFC staat nu weer 1 na laatste maar met een wedstrijd minder dan de 3 ploegen voor ons. Je kan dus zomaar weer derde staan. 


Zonder Tom en Noa gingen we naar Kolping. Alles zat eigenlijk wel mee. Een lekker nat kunstgrasveld, zonnetje er tussen door en ik zeg 3 punten gaan halen. 


De rust gaf een 2-2 stand. Bijna standaard kwam KFC 1-0 achter. Was dit nodig nee zeer zeker niet. Twee ploegen die niet heel sterk waren. Kolping speelde vooral de lange bal en KFC bleef maar stug opbouwen over rechts waar links veel meer ruimte was. Toch kwamen we weer op gelijke hoogte. Een vreemde vrije trap van Jens kreeg de keeper niet klem en Tyrese was er als de kippen bij. Kijk nou KFC kwam op 1-2. Een voorzet van Tyrese werd vol op de schoen genomen door Rijck echter de keeper redde deze bal goed. Toch was Berkay het goudhaantje die de bal er toch nog in schoot. Je denkt dan vasthouden die stand maar toch kwam Kolping weer gelijk voor de rust. 


Na de rust verwacht je dan een elftal getergde jongens op het veld die willen winnen. 8 minuten voor tijd beslist niet KFC maar Kolping de wedstrijd door 3-2 te scoren. Oke je weer dat dan dat het zal moeten...niet dus KFC kwam tot weinig en Kolping maakte zelfs nog de 4-2. 

Conclusie 2de helft. Reactief, weinig aanvallen, 2 kansjes, 0 corners en nooit de achterlijn gehaald. Waar is de vorm van de wedstrijd tegen Volendam gebleven. Zo raar dat dit weg is. Jullie lijken wel een beurskoers.

Oke kampioen zullen we niet worden maar knokken voor bijvoorbeeld plek 3 is echt een prima doel wat jullie als team moeten laten zien en niet als individu. 


Aankomende zaterdag uit naar Purmersteijn. Dit wordt niet makkelijk maar….thuis speelde jullie als leeuwen en vochten voor een 1-1 waar winnen had gekund. El Sierd weet dat het kan. Helaas zonder toeschouwers maar Axel zal een ruim team voor de begeleiding samenstellen. Denk aan 1ste 2de en 3de assistent, waterdrager, elftalbegeleider, fysiotherapeut, loopcoach, Haptonoom, verslaggever etc etc…


Kom op Boys hoor ik jullie vaak roepen als jullie op het veld staan. Zaterdag gaan jullie dit weer laten zien !!!


Salut El Sierd !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!