Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Purmersteijn 14-1 - KFC O14-1 6-3 (had meer ingezeten)

Purmersteijn JO14-1

6 - 3

KFC JO14-1

Competitie

Divisie 3 A

Datum

20 november 2021 11:00

Scheidsrechter

V. Bakker

Accommodatie

Sportpark Purmersteijn
Van IJsendijkstraat 140
1442CS
PURMEREND
tel. 0299-423335

Het gevoel van er zat meer in en dit hadden jullie best verdient. De uitslag doet je toch we denken aan een verliespartij. 6-3 verliezen is niet niks. Toch heeft de O14-1 wel een overwinning behaald echter zonder de punten. De laatste weken zit de 14-1 een beetje in de hoek van de wisselvallige prestaties. Goed uitslagen worden afgewisseld met slechte potjes en verlies.

Vorige week was gewoonweg niet goed. Best wel lastig als je dan weet dat je naar Purmersteijn moet. Sterke ploeg, grote spelers en ook nog uit. Nee het is niet mijn favoriete club en dat kunnen vele beamen. Dan heb je ook nog de nieuwe regeling mbt supporters, dan wordt het er niet gezelliger op. Uiteraard was uw verslaggever getooid in een KFC jas ter plaatse. Coach Axel had vandaag niet de beschikking over Mink. De overige mannen waren fit en zouden dit klusje mogen gaan klaren.

Axel had het de jongens goed neergezet. Noah op het middenveld was nieuw !.

Donkergrijs weer boven Purmersteijn maakte het niet echt sfeervol. Laat nou de wedstrijd meteen boeiend starten. Purmersteijn schoot uit de startblokken echter KFC was wakker en scherp. KFC was gedreven en had een kansje na 5 minuten. Toch was het na 11 minuten raak aan de andere kant en stonden de boys 1-0 achter. Was dit het bekende teken van koppies laten hangen ? Zeer zeker niet KFC bleef opbouwen, diep spelen op onze torpedo Tyrese voorin. Maar wat gebeurd daar nou. Buitenspel, vlag omhoog, scheids kijkt niet naar grens en de 2-0 staat. Iedereen witheet en terecht. Worden we hier genaaid ? Een scheids die niet kijkt zien we helaas toch te regelmatig.

Misschien was het wel een goed signaal want KFC ging als de brandweer. Nog geen 2 minuten laten neemt Tyrese de bal in de 16 uitstekend aan na een vrije trap van Jens net over de middenlijn. Tyrese draait en schiet goed in. Nog geen twee minuten laten staat het 2-2. Weer diep op Tyrese die wordt buiten het strafschopgebied neergehaald door de keeper (is dat niet een kaart scheids). Toch belandt de bal op vreemde wijze bij Jeppe die inschiet. Heerlijk dit !!Dit willen we zien van de O14-1. Hoe vervelend is het dan toch dat nog de 3-2 voor de rust valt. Helemaal niet nodig jongens.

Na de rust valt met een 3 minuten de 4-2. Is de wedstrijd dan gespeeld zeker niet hoor. KFC komt weer terug ondanks luid protest van de grens van Purmersteijn. Was dat niet buitenspel ? maakte de scheids hier zijn fout goed van de eerste helft ? Slim van Axel dat hij in de rust even verhaal had gehaald. Wat was er gebeurd als die onterechte 2-0 niet was gevallen. We komen er niet achter. Doelpunt was in ieder geval van Micha.

Uiteindelijk beslist Purmersteijn de wedstrijd met nog 2 doelpunten waar we de kans hadden om 5-4 te maken na bal op de paal en hierna de rebound over het lege doel. Uiteindelijk 6-3 verlies.

Tsja en daar ziet El Sierd wel iets. Er worden teveel individuele fouten gemaakt waardoor er doelpunten vallen die niet nodig zijn. Simpel voetbal heren !!! Ik zeg allemaal drie keer trainen deze week en vol ervoor gaan.

Verliezen met dit spel is dragelijk maar zeer zeker niet nodig geweest. Laat dit een mooie leer zijn voor de komende wedstrijden. Ik zet in op overwinningen…

Aankomende zaterdag Volendam thuis. Uw verslaggever zal present zijn en verslag doen van dit mooie affiche.

Salut El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!