Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: Always Forward O14-1 - KFC O14-1 1-3 (3 punter !!)

Always Forward JO14-1

1 - 3

KFC JO14-1

Competitie

Divisie 3 A

Datum

30 oktober 2021 10:30

Scheidsrechter

J. Mooi

Accommodatie

Sportpark Wilhelmina
Holenweg 4
1624PB
HOORN NH
tel. 0229-211069

Wat moet dat moet. Er was voor deze wedstrijd maar 1 uitkomst mogelijk...WINST en ook niet anders dan WINST.  We kunnen dit alvast wel verklappen. Dat werd het ook. Is er dan helemaal niks te vertellen ? zeker wel El Sierd kan er altijd meer over kwijt. 


De O14-1 begon de competitie zeer voortvarend en stond zelfs gedeeltelijk eerste. DIt deden ze met fris en mooi voetbal. Zelfs het knokken voor een punt hebben we gezien. 


Hierna zaten we in een vrije val. Matig spel, blessures, schorsing, vakantie. Allemaal zaken die het team niet ten goede kwamen. Dit resulteerde in een plek 7. Is plek 7 dan de plaats waar dit team thuishoort ? zeer zeker niet. Vandaag was dan ook de start van de opwaartse lijn. 


Door een tekort aan spelers bij de O17 mocht Tyrese daar invallen net als een tweetal spelers van de O15. Met 14 jongens gingen we op weg naar Hoorn. Na weken prachtig weer was het tijd voor de herfst. Regen, grauw grijs weer. Heerlijk om te kunnen voetballen. Als je dan ook nog speelt op het 1e veld en een tribune hebt voor de supporters dan kan het niet beter. Ramses had zich aangeboden om te vlaggen. Klasse man ! Laten we duidelijk zijn dit deed hij foutloos. Oproep blijft ook, andere ouders kunnen deze rol ook pakken. We zijn tenslotte een team en doen het met z’n allen. Wie volgende wedstrijd ? je kan je melden bij Axel hiervoor. 


Het eerste kwartier speelde KFC zeker niet slecht. De jongens probeerde er door te komen. Zeker Jeppe op rechts kwam steeds dichterbij maar echt een kans kregen we niet. Opvallend was de scheidsrechter. Streng maar consequent vloot hij erg veel af en misschien ook wel dood.. Helaas waren de eerste “overtredingen” vooral gemaakt door ons. Laat nou gewoon een doodnormale schouderduw van Danilo leidde tot een vrije trap op de 16 meter. Eerlijk is eerlijk er stond niemand bij de tweede paal dus die bal ging erin. Weer een achterstand….Zou de angst er in schieten bij KFC was natuurlijk de vraag. 


In de 21 minuut ging Mink het strafschopgebied in en werd neergehaald. Zoals een prof liet Mink zich uitstekend vallen en de scheids wees gedecideerd naar de stip. Mink compleet gefocust achter de bal schoot de bal perfect in. De beelden hebben we vastgelegd voor het nageslacht ! De 1-1 was een feit.

Op dat moment was KFC de baas op het veld. Weer 6 minuten later was het raak. Een prima voorzet van de al goed spelende Jeppe werd er door Micha in gefrommeld. De 1-2 stond. El Sierd had het gevoel dat we de wedstrijd voor rust nog op slot zouden zetten. Een corner van Jens bij de tweede paal kopte Mink er bijna in. De rust werd bereikt met een tekort van 2 min aan speeltijd. Ook scheidsrechters zijn niet perfect. 


De tweede helft kwam Rafael voor Rijck in de ploeg die moegestreden was in de eerste helft. Rafael had het vandaag op zijn heupen. Mooie acties veel aan de bal. Na 14 minuten in de tweede helft kwam daar de mooiste van de dag. Opbouw gestart met de klasse gekeepte wedstrijd door Wesli (dat mag wel gezegd worden). Volgens mij was het Micha die een crosspass speelde op Jeppe die weer mooi voorzette waar Rafael a la Haller inschoot. Wat een geweldig mooie aanval. 


Zelfs de 1-4 viel nog maar die werd afgefloten wegens buitenspel. Jammer maar de scheids zag het vermoedelijk gewoon goed. 

Een verslaggever kijkt natuurlijk anders naar een wedstrijd maar wat zijn jullie toch een leuk team zo. 


Zomaar wat opvallende dingen...Noah was de stofzuiger op het middenveld in de tweede helft. Opvallend veel schoten op doel geprobeerd door Mink, Jayden, Rafael, Jens, Rijck, Berkay en misschien vergeet ik nog wel iemand. 


Mijn complimenten gaan uit naar jullie. Ik spreek mede namens de supporters aan de kant. 

We kunnen weer omhoog kijken. Plek 4 is weer binnen en omhoog kan nog steeds. Aankomende weekend een vrij weekend. Ook dat is best lekker. Iedereen lekker fit blijven hard trainen en kijken waar we de komende weken gaan eindigen. 


Fijne zondag El Sierd

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!