Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

COMP: ARC 013-1 - KFC 013-1 2-0 (GEFLATTEERD)

ARC JO13-1

2 - 0

KFC JO13-1

Competitie

Divisie 2 B

Datum

19 september 2020 8:30

Accommodatie

Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG
Alphen Aan Den Rijn
tel. 0172-472770

COMP: ARC 013-1 - KFC 013-1 2-0 (GEFLATTEERD)

 

in hoeverre mag je de scheidsrechter verantwoordelijk stellen voor een nederlaag. In hoeverre mag de scheidsrechter de hoofdpersoon van de wedstrijd zijn. 

In beide gevallen weet ik het antwoord wel. 

 

Je kon we zeggen het was een vroegertje. Voor 7 uur in de auto op weg naar Alphen. Ja he was nog donker. Half 8 in Alphen en half 9 spelen. Wat een tijd, maar goed niet klagen. We pikken nog even een dagje herfstzon mee. 

 

Afgelopen week geoefend tegen AFC Amsterdam. Een wedstrijd waar we echt een goede eerste helft speelde maar verzuimde wat meer te scoren. Dit onderwerp komt nog terug in de resterende tekst. 

 

Het plan van coach Niels was heel snel duidelijk. Na de aftrap was het KFC wat druk zette en druk bleef zetten. Ik schrijf KFC...de scheids noemde ons consequent Kee Efff Zieeee !!! Ik vermoed iets met een drive in kippenboer. Dat deze scheids bijzonder was dat is in ieder geval duidelijk. Na 27 minuten druk zetten en eigenlijk maar 1 kleine kans was het 1 aanval van ARC die had moeten worden afgefloten. Ik zag toch echt een vlag omhoog bij onze alleskunner Chris. Ja Chris weer jongens. Onze acteur, buurtwacht of vuilnisman. Deze alleskunner pakte de rol wederom weer uiterst serieus en liet de vlag omhoog. Ja het was een meter buitenspel. De scheids ging er toch maar even heen en wees alles af. Hij die niet op lijn stond had het beter gezien. Tsja...het fenomeen thuisfluiter doemde op. De laatste minuten van de eerste was KFC van slag maar de rust werd bereikt. Tijdens de rust werd er nog flink nagepraat over dit voorval. 

 

De tweede helft troffen we een herboren KFC 013-1. Wauw wat een vuur, inzet, druk, power. Kans op kans op kans. Het was simpel wachten op de gelijkmaker en daarna het kanonschot voor de winst. Toch ging dit niet door. Heren spitsen !! de kansen waren er echt en die zullen er in moeten. Dit wordt trainen op afronden. Echt er kwamen binnen 15 minuten wel 5 kansen voorbij waar er zeker een paar in hadden gekund. 

 

Wederom had de scheids weer vreemde beslissingen. Overtreding voor KFC werd niet voor gefloten, haken werd niet voor gefloten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Uiteraard neem je dan wat risico echter dit zorgde wel voor de 2-0. KFC bleef niet opgeven maar gegund werd het ons niet. Sierd voelde en voelt zich bedonderd. Ik schuif niet graag de schuld naar de scheids, maar enig invloed op de wedstrijd heeft hij wel gehad in negatieve zin. 

 

Jammer jammer jammer. Over 60 minuten de betere ploeg zijn en met lege handen naar huis. Ik ben nog boos. 

 

Uiteraard wil Sierd altijd positief afsluiten. We hebben deze week niet de punten gekregen maar hadden deze wel verdiend. Dit gaat wel goedkomen. Met deze manier van spelen gaan we echt punten scoren. Zaterdag ontvangen we DEM op een normale tijd (10.15) ons ons eigen sportpark. Ze hebben hun eerste gewonnen.  Ik denk dat wij ze een lesje gaan leren en onze eerste punten gaan binnenhalen. 

 

Sierd hoopt op veel publiek en steun van iedereen !!!

 

Fijn weekend en een zonnige groet 

 

El Sierd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!